Revoluție în Ghencea! CSA Steaua a dat afară 11 fotbaliști în frunte cu vedeta Alin Predescu

Revoluție în Ghencea! Daniel Oprița, noul antrenor de la CSA Steaua, ia măsuri drastice la echipa Armatei în cursa spre promovarea în Liga 3. Daniel Oprița și secunzii Iulian Miu și Ștefan Nofitovici au condus în weekend o ședință de pregătire, iar la final au decis să renunțe la 11 jucători.

După antrenament, antrenorii au afișat o listă cu 19 jucători care vor evolua la Steaua în sezonul viitor. Astfel, „militarii” au renunțat la 11 jucători: Drăgușin, Predescu, Iordache, Nițu, Stoica, Sitaru, Lucas Caetano, Medeiros, Ghiță, Vâlcea și Butoi.

„Nu ne zis nimeni nimic. După antrenament a venit antrenorul Nofitovici și ne-a pus lista în vestiar. Ne-a zis că se renunță la cei care nu sunt pe listă. Azi am reziliat contractele. Nu puteam avea pretenții pentru că în contract scrie că dacă obiectivul nu este îndeplinit, clubul poate rezilia înțelegerea”, au spus jucătorii pentru gsp.ro.

CSA Steaua, cu Marius Lăcătuș pe bancă, a ratat promovarea în sezonul trecut, fiind învinsă în play-off de Carmen București.

Jucătorii transferați de CSA Steaua în această vară:

Ovidiu Morariu (29 de ani, fundaș) – ultima dată la Metalurgistul Cugir

Sergiu Răzvan Bactăr (23 de ani, fundaș) – ultima dată la Școlar Reșița

Marian Neagu (27 de ani, mijlocaș) – ultima dată la CS Balotești

Rareș Enceanu (24 de ani, mijlocaș) – ultima dată la FC Argeș

Liviu Băjenaru (36 de ani, mijlocaș) – ultima dată la Turnu Măgurele

Robert Elek (31 de ani, atacant) – ultima dată la Sportul Snagov.

Sursa foto: gsp.ro