REVOLUTIE LA FC BARCELONA: 13 jucatori PLEACA, vine si un NOU ANTRENOR

FC BARCELONA va trece printr-o remaniere seriosa in vara, urmand sa se desparta de mai multi jucatori, dar si de antrenorul Tata Martino.

Dupa unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani, FC BARCELONA urmeaza sa treaca printr-o schimbare masiva in vara, sefii catalanilor hotarand sa renunte la nu mai putin de 13 jucatori. Astfel, cotidianul de casa al echipei FC BARCELONA, Sport, anunta luni ca Dani Alves, Fabregas, Mascherano, Song, Alexis Sanchez, Adriano, Busquets si Tello vor fi vanduti. Pe langa acestia vor fi cedati si jucatori care au evoluat mai putin anul acesta, precum Dos Santos, Afellay, Cuenca, Sergi si Olazabal.

Citeste si: MESSI, cel mai bine platit fotbalist din lume! Vezi clasamentul 

Mai mult, exista si jucatori carora le expira contractile, lui Valdes, Puyol si Pinto, urmand sa nu li se acorde prelungirea intelegerilor cu formatia catalana.

Dat afara va fi si antrenorul Tata Martino, in locul caruia va fi adus, cel mai probabil, tehnicianul celor de la Celta Vigo, Luis Enrique.

Citeste si: FC BARCELONA – REAL 1-2 (0-1) / CUPA SPANIEI merge la MADRID. VIDEO 

FC Barcelona a fost eliminata in sferturile Ligii Campionilor, a pierdut finala Cupei Spaniei cu Real Madrid si are sansa a 3-a la castigarea titlului, dupa Atletico si Real.