Revolutionarii, protest in fata sediului PSD

Georghe Tanasoiu nu mai este secretar general al Secretariatului Revolutionarilor

Zeci de revolutionari protesteaza, luni, in fata sediului central al PSD, cerand sa li se respecte drepturile pe care le au in baza statutului pe care si l-au castigat in decembrie 1989.

In timp ce social-democratii sunt reuniti in sedinta saptamanala a conducerii partidului, sedinta la care participa si liderul Victor Ponta, cateva zeci de revolutionari protesteaza pasnic in fata sediului, informeaza Realitatea.net.

Acestia solicita sa discute cu premierul Victor Ponta si sa li se respecte drepturile avute in baza statutului de revolutionari. Intr-un final, o delegatie formata din cinci revolutionari a intrat in sediul PSD, unde a purtat o discutie cu conducerea partidului.

Citeste si: ION ILIESCU S-A CERTAT CU REVOLUTIONARUL DUMITRU DINCA

Ceilalalti revolutionari, ramasi la poarta, au scandat lozinci, precum: “Dialog cu Ponta!”, “Hotii!”, “De nu eram noi / Nu erati voi!”, “Noi ne-am sacrificat / Voi ati profitat!”, “Noi suntem eroi!”, “Noi v-am ajutat / Voi ne-ati inselat!”.

Ei au afisat o pancarta rosie pe care este scris “PSD egal PCR” si “Ponta, Sarbu, Dragnea, genocid economic 2014”.

La iesirea de la discutiile cu conducerea PSD, revolutionarul Dumitru Dinca, unul dintre liderii protestatarilor, a precizat ca revendicarile privesc respectarea drepturilor celor care au iesit in strada in 1989.

Dinca a facut referire la o ordonanta de urgenta care a fost emisa de Guvernul Ponta si care aduce atingere drepturilor revolutionarilor, solicitand modificarea acesteia si amenintand cu proteste ample.

Sursa foto: realitatea.net