REVOLUTIONARII protesteaza in fata GUVERNULUI. 4 dintre ei au intrat in GREVA FOAMEI. IMBRANCELI cu jandarmii

REVOLUTIONARII si urmasii eroilor martiri din timpul revolutiei din decembrie 1989 au organizat un PROTEST AUTORIZAT, luni dimineata, in fata sediului Partidului Social Democrat (PSD) din Capitala. La acest miting sunt asteptati sa participe peste opt sute de oameni.

UPDATE 15.43: Revolutionarii s-au imbrancit cu jandarmii dupa ce au incercat sa traverseze din locul in care protesteaza pentru a patrunde in sediul Guvernului.

UPDATE 15.25: Patru dintre REVOLUTIONARI au intrat in sediul Guvernului si au intrat in GREVA FOAMEI, informeaza B1 Tv. La aceasta ora o AMBULANTA se afla la Palatul Victoriei pentru a verifica starea de sanatate a celor 4 care au decis sa faca acest gest extrem. Alte cateva zeci de protestatari se afla in fata Palatului Victoriei in spirit de solidaritate cu grevistii.

REVOLUTIONARII sunt nemultumiti de faptul ca in ultimii trei ani nu si-au primit INDEMNIZATIILE cuvenite conform statutului de luptator pentru dreptate. Mitingul va continua cu un mars pana in fata Palatului Victoria.

MITINGUL este unul AUTORIZAT.

Sursa foto: adevarul.ro