REZIDENTIAT 2016: MINISTERUL SANATATII a anuntat BIBLIOGRAFIA pentru EXAMENUL de REZIDENTIAT

Compendiul de specialitati medico-chirurgicale, EXAMEN REZIDENTIAT 2016, REZIDENTIAT 2016, BIBLIOGRAFIE REZIDENTIAT 2016, BIBLIOGRAFIE EXAMEN REZIDENTIAT 2016, REPREZENTANTI MINISTERUL SANATATII,

EXAMEN REZIDENTIAT 2016. In urma presiunilor venite din partea studentilor care au declarat ca intentioneaza sa iasa in strada daca situatia nu se va clarifica, reprezentantii MINISTERULUI SANATATII au precizat, joi, ca BIBLIOGRAFIA pentru EXAMENUL de REZIDENTIAT din toamna lui 2016 ramane cea noua, stabilita in vara anului trecut.

EXAMEN REZIDENTIAT 2016. „BIBLIOGRAFIA utilizata pentru aceasta sesiune de examene va fi alcatuita din «Compendiul de specialitati medico-chirurgicale» elaborat de un colectiv multidisciplinar format din cadre didactice de la toate universitatile de medicina si farmacie, sub coordonarea prof.dr. Victor Stoica si prof.dr. Viorel Scripcaru”, potrivit unui comunicat al MS.

EXAMEN REZIDENTIAT 2016. De asemenea, metodologia EXAMENULUI de REZIDENTIAT din toamna lui 2016 va fi anuntata dupa noi consultari intre reprezentantii MINISTERULUI SANATATII si federatiile studentesti de profil. MINISTERUL SANATATII a mai anuntat ca a decis ca organizarea sesiunii EXAMENULUI de REZIDENTIAT din toamna anului 2016 sa se desfasoare, de asemenea, la nivel national si bazat pe subiecte unice.

EXAMEN REZIDENTIAT 2016. Luni, studentii de la Medicina au atras atentia intr-o scrisoare deschisa adresata MINISTERULUI SANATATII ca s-ar putea ajunge la proteste daca nu se aduc clarificari privind BIBLIOGRAFIA pentru EXAMENUL de REZIDENTIAT 2016, dupa ce a aparut informatia ca aceasta s-ar fi schimbat in ultimul moment si ca s-ar reveni la vechiul manual – Book Des ECN.

Sursa foto: realitatea