Rezultate 16-imi Cupa Romaniei: Detinatoarea trofeului, eliminata prematur

FC Voluntari, detinatoarea trofeului, a fost eliminata, miercuri, in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei! Ilfovenii au fost invinsi, scor 1-0 dupa prelungiri, de Hermannstadt, informeaza News.ro. Golul victoriei sibienilor a fost marcat de Razvan Dilbea, in minutul 90+7.

UPDATE: Ultimele doua rezultate de miercuri: ASU Poli Timisoara – ACS Poli Timisoara 0-1 si Sanatatea Cluj – FCSB 1-6. 

STIRE INITIALA

FC Viitorul s-a calificat dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 4-2, echipa CSM Scolar Resita. Golurile invingatorilor au fost marcate de Cristian Ene ‘5, ‘7, Alexandru Matan ’13 si Ionut Vina ’64. Pentru gazde au inscris Costin ’85 si Liuba ’90+1.

ASA Targu Mures a fost invinsa in 16-imi de Unirea Slobozia, scor 4-0. Toate cele patru goluri au fost inscrise de Nelu Buca (minutele 9, 10, 16 si 25). CS Afumati a batut cu 5-2 UTA Arad si Gaz Metan Medias a invins cu 2-1 Metaloglobus. Juventus Bucuresti s-a impus cu 2-1 in fata Daciei Unirea Braila si Chindia Targoviste a trecut cu 1-0 de Academica Clinceni.

Astra Giurgiu i-a administrat Concordiei Chiajna un sec 3-0 si merge mai departe. Partidele ASU Politehnica Timisoara – ACS Poli Timisoara si CS Sanatatea Cluj-Napoca – FCSB au loc de asemenea miercuri.

Marti au acces in optimi CSM Poli Iasi (2-1 cu FC Arges), CS Mioveni (4-2 dld cu ACS Petrolul 52), AS FC Universitatea Cluj (2-1 cu CS Stiinta Miroslava) si CSU Craiova (2-0 cu Sepsi Sfantu Gheorghe).

Meciurile AFC Botosani – CFR Cluj si CS Aerostar Bacau – Dinamo se disputa joi.

Sursa foto: sport