REZULTATE 2013 TITULARIZARE 2013. CANDIDATII, PE FORUMUL EDU.RO

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Luni, 5 august, Ministerul Educatiei au afisat rezultatele la examenul de TITULARIZARE 2013, sustinut de candidati in 30 iulie. Inainte de aflarea rezultatelor partiale, candidatii au discutat aprins pe forumul Edu.ro despre rezultatele la TITULARIZARE, dar si despre posibile fraude. 

REZULTATE TITULARIZARE 2013. In vreme ce unii candidati sunt de parere ca suspiciunile de fraudare vor fi tot timpul, altii iau partea comisiilor de examen si concluzioneaza ca cine stie, ia nota buna la TITULARIZARE, iar cine nu, isi asuma esecul.

VEZI AICI REZULTATELE LA EXAMENUL DE TITULARIZARE 2013 

Iata cateva postari ale candidatilor la examenul de TIULARIZARE din 2013:

alessia00: suspiciuni de fraudare vor fi mereu si cu siguranta ca sistemul nu e infailibil. dar ia imaginati-va daca examenul s-ar da descentralizat la nivelul unitatii de invatamant….ar fi un dezastru total, nu ar mai intra decat pilele! cine ne-ar putea feri de abuzurile directorilor?de bine de rau, asa avem totusi sansa sa dam un concurs cat de cat cinstit!

ingrid.alina: Dar n-a zis nimeni, sau asa cred, ca nu am avut rabdare sa citesc tot, ca ar fi comisiile corupte, eu cred ca nu la comisii e hiba, sunt convinsa ca sunt tone de controale, stres si oboseala pe capul celor din comisii, insa e adevarat ca au fost si vor fi cazuri in care notele s-au modificat, au crescut ca prin farmec, insa metodele prin care se fac lucrurile astea nu prea au legatura cu comisiile…Ce mai tura-vura, e adevarat ca cine stie ia nota buna, cine nu, nu. Eu de exemplu, nu stiu daca iau nota buna, nu pt ca nu am stiut, ci pentru ca am pierdut trei sferturi din timp la primul subiect, pentru al doilea nemairamanandu-mi timp suficient…si l-am tratat ca atare, deci vina e tot a mea. 
De fapt de ce va certati? 

docx: Pentru notele din transele de mai sus contestatia este admisa, iar nota de dupa recorectare ramane nota finala (mai mare, mai mica sau egala).Ai dreptul sa te titularizezi, dar doar daca prinzi un post.Nu inteleg notiunea de reusit fara loc; o gluma pe care unii o iau in serios. E un concurs pe x locuri. Primii x clasati castiga, cu conditia obtinerii unei note minime de promovare; restul sunt picati. Sunt si situatii cand primul clasat nu ia 7.

serami: Mie mi se pare ciudat un lucru: cum sa se riste cineva din alt judet pt cineva pe care nici nu il cunoaste. Adica eu, care am dat examenul asta la romana, acum ca am aflat de la voi ca lucrarile se corecteaza la Targoviste ce ar trebui sa fac: sa ma iau asa de capu’ meu si sa merg la Targoviste? Dar si daca as afla scoala unde sunt lucrarile, cum ar fi sa merg acolo si sa le zic la oamenii aia ca eu am venit sa imi rezolv nota?! Adica, cred ca ar zice ca sunt nebuna… De unde ar sti ei ca eu nu am camera sau microfon si merg cu inregistrarea la televiziune?! Mi se pare imposibil asta cu rezolvatul notelor… Cred cu tarie ca sunt oameni care nu isi risca, nu doar meseria, ci si mandria si demnitatea pt banii nimanui. Eu cred ca atunci cand nota creste dupa contestatii e din 2 motive: s-a uitat sa se adune vreun punctaj la nota (eu am corectat la bac si am fost rupta de oboseala si atunci e foarte usor sa gresesti, ca doar suntem oameni) sau atunci cand s-au dictat notele cel care a dictat a spus o alta nota, de mai sus sau mai jos. Iar precizez: cred ca e foarte usor sa gresesti… E doar o parere, va rog sa o luati ca atare…Anul asta am dat examenul a treia oara. In 2008, am dat prima data ca atunci am si terminat facultatea si am luat 7.15, dar va spun cu mana pe inima ca la didactica am scris doar balarii… pana la urma experienta isi spune cuvantul. Ideea e ca eram convinsa ca am stiut si ca meritam mult mai mult. Acum cand ma gandesc mi se pare mult 7.15. Eu, ca si cadru didactic si ca posibil corector nu cred ca mi-as fi dat 7…Asa ca peste tot se fac magarii, in toate sistemele din tara, dar hai sa nu exageram…