Rezultate admitere 2013: Facultatea de Fizica – Universitatea Bucuresti

Facultatea de Fizica din cadrul Universitatii Bucuresti a afisat rezultatele la admiterea din sesiunea iulie 2013. Afla rezultatele la cele doua specializari dand click pe linkurile de mai jos.

Rezultate Admitere Fizica (buget)
Rezultate Admitere Fizica (taxa)
Rezultate Admitere Fizica Tehnologica, domeniul de licenta – stiinte Ingineresti Aplicate (grant de studiu)
Rezultate Admitere Fizica Tehnologica, domeniul de licenta – stiinte Ingineresti Aplicate (taxa)

Citeste cu atentie anunturile legate de termenele limita de retragere a dosarelor.

Contestatiile se depun pana marti, 23 iulie 2013, ora 16:00, intre orele 9:00-12:00, la secretariatul facultatii. in afara orelor de program al secretariatului, contestatiile pot fi preluate de personalul de la poarta facultatii.

Candidatii declarati admisi la Facultatea de Fizica a Universitatii din Bucuresti in sesiunea iulie 2013, pe locuri finantate prin granturi de studii sau pe locuri cu taxa, sunt invitati la secretariatul facultatii, in perioada 22-26 iulie 2013 pentru a-si completa dosarul de concurs cu diploma de bacalaureat in original.

Depunerea actelor in original se poate face zilnic intre orele 9:00-15:30, (9:00-12:00, sambata si duminica), la secretariatul facultatii.

Daca diploma de balaureat in original nu poate fi adusa pana la data de 26 iulie 2013, la dosar trebuie depusa o declaratie care sa mentioneze faptul ca doriti sa fiti inmatriculati la Facultatea de Fizica si data la care poate fi adusa diploma. In caz contrar locurile ocupate in urma concursului din sesiunea iulie 2013 vor fi declarate vacante.

Locurile ramase libere, dupa aceasta data (26 iulie 2013), vor fi scoase la concurs intr-o a doua sesiune de admitere, care se va organiza in perioada 3-21 septembrie 2013.

Foto: Realitatea TV