REZULTATE ADMITERE 2013: Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala – Universitatea Bucuresti

rezultate_admitere_sociologie_universitatea-bucuresti

REZULTATE ADMITERE 2013:  Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a afisat rezultatele la concursul de admitere, sesiunea iulie 2013. Acceseaza site-ul facultatii si afla mai multe informatii despre procedura de confirmare a locului.

REZULTATE ADMITERE 2013: Confirmarea locului a fost obligatorie pana in data de 24 iulie, indiferent de forma de finantare la care a fost admis candidatul

REZULTATE ADMITERE 2013: Candidatii admisi pe locurile finanatate de la BUGETUL statului au obligatia de a prezenta diploma de bacalaureat in original (sau adeverinta de absolvire in original pentru absolventii promotiei 2013) pana pe data de 25 iulie, in cazul in care nu au depus originalele la inscriere.

Candidatii admisi pe locurile cu TAXA vor prezenta chitanta de achitare a sumei de 500 lei reprezentand o parte din taxa de scolarizare aferenta semestrului I de studiu – in contul RO47RNCB0076010452620044 deschis la sucursala BCR sector 5 Bucuresti, urmand ca diferenta de 1050 lei sa fie achitata pana la sfarsitul lunii octombrie 2013.

In cazul in care candidatii admisi pe locurile de la buget nu isi vor confirma locul atunci candidatii admisi pe locurile cu taxa pot trece pe locurile bugetate. Media de admitere pentru locurile cu taxa poate sa coboare in functie de numarul confirmarilor.