REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLITIE: Cati dintre cei 3.300 de candidati au fost ADMISI

Peste 3.300 de candidati au sustinut probele scrise la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza”, iar in urma rezultatelor finale au fost admisi 635. Cea mai mare concurenta a fost la Facultatea de Jandarmerie, unde au ramas sapte candidati pe loc dupa probele eliminatorii, arata un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Interne, citat de Agerpres.
Cea mai mare nota de admitere (9,80) a fost inregistrata la Facultatea de Ordine si Siguranta Publica, iar aceasta a fost obtinuta de catre un candidat din judetul Botosani. Ultima medie de admitere la aceasta facultate a fost 8,30.
 
“Cea mai mare concurenta a fost inregistrata la Facultatea de Jandarmerie, unde aproape sapte candidati pe loc au ramas dupa sustinerea probelor eliminatorii. Si la aceasta facultate au fost medii mari – cea mai mare 8,70, iar cea mai mica 7,60. La Facultatea de Drept, unde au fost disponibile 115 locuri, prima medie de admitere a fost 8,40, iar ultima 7,60. De asemenea, si la Facultatea de Pompieri a fost concurenta mare, unde pentru cele 35 de locuri a fost o concurenta cinci candidati pe loc”, se mai arata in comunicat.
 
Sursa foto: adevarul