Politicienii au iesit la vot. Gabriel Oprea a votat pentru o Romanie puternica si unita

Vicepremierul Gabriel Oprea a votat, duminica, la ora 7.00, imediat dupa deschiderea urnelor, el spunand ca a votat pentru ”o Romanie a progresului, pentru o Romanie puternica si unita”.

Vicepremierul Gabriel Oprea a ajuns la vot la ora 7.00, la sectia de votare nr. 952, organizata la scoala gimnaziala nr. 150 Sf. Elefterie din Bucuresti.

”Am votat pentru progresul Romaniei, pentru o Romanie puternica si unita”, a afirmat Gabriel Oprea.

Citeste si: VOT DIASPORA, TURUL DOI. Primul roman care a votat in strainatate: Nu vreau sa imi pierd limba, “I Love You” da bine numai in filme

El a mai spus ca aproape 60.000 de politisti, jandarmi si pompieri ”sunt la datorie” duminica, astfel incat votarea sa se desfasoare cu respectarea legii.

Citeste si: ALEGERI PREZIDENtIALE: Sectiile de votare s-au DESCHIS. Peste 18 milioane de romani sunt asteptati la urne – LIVE TEXT

”Acum, aproape 60.000 de politisti, jandarmi, pompieri sunt la datorie si isi vor face datoria pentru respectarea legii si pentru ca votul sa reflecte exact vointa romanilor”, a spus ministrul Administratiei si Internelor.

Sectiile de votare pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale s-au deschis, duminica, la ora 07.00, fiind asteptati la vot 18.281.625 de alegatori.