REZULTATE BAC 2013: Un primar din Bacau a dat BAC-ul la 43 de ani si a picat cu brio. A luat 1.30 la Istorie!

Un primar din judetul Bacau a dat examenul de Bacalaureat la varsta de 43 de ani, insa nu numai ca a picat la toate probele, dar a luat note de tot rasul. Cautat in mai multe randuri de jurnalisti sa comenteze rezultatele slabe obtinute la BAC, edilul localitatii Letea Veche, Petru Dochiei, nu a dorit sa faca niciun comentariu.

Absolvent al liceului particular “Grigore Moisil” Bacau, edilul a intrat increzator in examenul de Bacalaureat, insa cand a vazut rezultatele, i-a pierit cheful sa mai incerce a doua oara. De contestatie nici nu poate fi vorba.

Notele pe care le-a obtinut primarul din Letea Veche la probele scrise au fost un dezastru pe linie, desi la cele orale a reusit sa treaca cu chiu cu vai: romana – 1.30, istorie – 4.20 si geografie – 3.05.

Petru Dochiei a declarat ca a ales sa dea in sfarsit examenul de Bacalaureat, chiar si la 43 de ani, pentru ca “a insistat sotia, care are si facultate. In plus, am facut-o si pentru fiul meu, elev in clasa a IX-a”.

“Poate ca e cam tarziu, dar sunt fiu de taran, parintii nu au avut posibilitatea de a ma tine la scoala. Muncesc de la varsta de 17 ani. Am fost operator chimist la fostul combinat chimic din Bacau din 1987, apoi din 1998 am intrat in mediul privat, cu o afacere personala pe comert. In 2008 am ales politica. Am fost viceprimar 4 ani, iar din 2012 sunt primar”, a spus Petru Dochiei.  

Foto: Adevarul