REZULTATE BAC 2014: Note simulare BACALAUREAT. UPDATE REZULTATE EDU.RO

REZULTATE BAC 2014: A sosit momentul adevarului pentru elevii de clasa a XI-a si a XII-a. REZULTATELE la testarile de SIMULARE a examenului de BACALAUREAT 2014 sunt afisate vineri, 14 martie, materiile la care au sustinut simularea fiind si cele la care vor sustine examenul de BACALAUREAT in vara.

REZULTATE BAC 2014. Notele obtinute de elevii de clasa a XI-a si a XII-a la probele scrise vor fi anuntate vineri, 14 martie, la unitatile de invatamant, rezultatele la SIMULAREA examenului de BACALAUREAT 2014 urmand a fi discutate ulterior de elevi cu profesorii lor.

Notele au fost transmise de catre inspectoratele scolare judetene din intreaga tara catre Ministerul Educatiei pana in data de 14 martie, rezultatele obtinute de elevii de clasa a XII-a si a XI-a  urmand a fi prelucrate si comunicate public de site-ul EDU.RO

VEZI AICI REZULTATELE LA SIMULARILE DE BACALAUREAT 2014

REZULTATE BAC 2014Inspectoratele scolare au trimis REZULTATELE de la simulare BACALAUREAT 2014 catre Ministerul Educatiei pana miercuri seara, iar dupa centralizarea rezultatelor de la inspectorate, Ministerul Educatiei va comunica toate notele obtinute de elevii care au participat la simulare BACALAUREAT 2014.

REZULTATE BAC 2014. Pana vineri, fiecare elev va afla notele pe care le-a obtinut la simulare BAC 2014. Rezultatele obtinute de elevi la simulare BAC 2014 nu se contesta si nu se trec in catalog.

Ministerul Educatiei a decis ca lucrarile sa fie analizate la nivelul fiecarui liceu prin discutii individuale cu elevii, prin dezbateri la nivelul clasei si prin sedinte cu parintii. Fiecare liceu va trebui sa faca un raport cu rezultatele de la simulare BAC 2014 pe care sa il transmita inspectoratului scolar.

REZULTATE BAC 2014. Asadar, vineri – 14 martie – elevii vor afla ce note au obtinut la SIMULAREA examenului de BACALAUREAT 2014. Ministerul Educatiei a hotarat ca testarile de la simulare BAC 2014 sa nu fie trecute in catalog, ci sa fie discutate cu fiecare elev in parte. in saptamana 3 – 9 martie, elevii de clasa a XII-a au sustinut simularea la Limba Romana, Limba materna, Matematica sau Istorie, plus inca o proba la alegere din profilul la care studiaza. Acestea vor fi si materiile la care vor sustine, in vara, examenul de maturitate.

Elevii de clasa a XI-a au sustinut numai probe scrise la Limba Romana/Limba Materna si Matematica sau Istorie, dar din materia pe care au parcus-o pana la momentul examenului. Subiectele pentru clasa a XI-a au fost dupa modelul subiectelor pe care Ministerul Educatiei la afisat pe site-ul propriu.

REZULTATE BAC 2014. 55,4%- rata de promovare in 2013

Dupa centralizarea tuturor datelor de la judete, rata de promovare la examenul de BACALAUREAT de anul trecut a fost de 55,4% pentru sesiunea iunie-iulie 2013. Anul trecut, a fost prima data cand elevii au primit subiecte diferentiate in concordanta cu programa scolara si cu numarul de ore urmat de elevi. in 2014, elevii vor primi tot subiecte diferentiate in functie de profil.

REZULTATE BAC 2014: Ministerul Educatiei a anuntat ca profesorii care participa la simulare BAC 2014 nu vor fi platiti suplimentar. Profesorii care predau disciplinele la care se organizeaza simularea au obligatia sa evalueze lucrarile, dar fara a fi platiti pentru aceasta activitate. Sindicatele din educatie au sustinut ca in aceste conditii nici profesorii si nici elevii, ale caror note nu se pun in catalog, nu vor fi interesati de aceste testari.

Notele obtinute de elevi la simularea evaluarii nationale pentru absolventii clasei a VIII-a si la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat national sunt analizate de fiecare unitate de invatamant in care s-au desfasurat simularile nationale din anul scolar 2013-2014, prin discutii individuale cu elevii, dezbateri la clasa, sedinte cu parintii, precum si in consiliul profesoral, in vederea adoptarii unor masuri pentru imbunatatirea performantelor scolare.

REZULTATE BAC 2014. La examenul de BACALAUREAT din vara se dau subiecte din toata materia

La probele din vara, elevii de clasa a XII-a vor primi subiecte din toata materia parcursa, spre deosebire de simulare, cand subiectele au acoperit doar materia acoperita pana la data sustinerii probelor.

Examenul de BAC 2014 incepe pe 10 iunie cu proba de evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Prima proba scrisa, la limba si literatura romana este programata pentru data de 30 iunie. Primele rezultate vor fi afisate pe 7 iulie.