REZULTATE EVALUARE 2014: Esec total! Alma Mater: Rezultate proaste. Din 2014, media la EVALUAREA NATIONALA conteaza mai mult!

REZULTATE SIMULARE NATIONALA 2016, REZULTATE SIMULARE 2016, SIMULARE NATIONALA 2016, LIMBA ROMANA, MATEMATICA, ELEVI CLASA A VIII

REZULTATE EVALUARE 2014: Anton Hadar, presedinte Alma Mater, a declarat ca rezultatele la simularile la EVALUAREA NATIONALA 2014, publicate astazi de Ministerul Educatiei, sunt nemultumitoare, date care arata ca elevii nu au invatat nimic de generatiile anterioare, pastrandu-se aceeasi apatie atat din partea lor, cat si din partea carelor didactice.

REZULTATE EVALUARE 2014: In opinia liderului Alma Mater, procentul de 48% al notelor obtinute peste 5 este unul foarte total nemultumitor si astrage atentia ca incepand din 2014, media la testele de EVALUARE NATIONALA vor conta mult mai mult, respectiv in procent de 75%.

REZULTATE EVALUARE 2014: “Problema este ca nu sunt rezultate bune, proaste le-as numi. Ma asteptam sa avem zone mai bune. Am crezut ca au invatat din generatiile anterioare, dar se pare ca este aceeasi apatie, poate si din partea cadrelor didactice. Poate nici familiile nu-i mai ajuta. 48% un procent total nemultumitor. Trebuie sa inteleaga ca de anul acesta conteaza mult mai mult media la testele nationala. A se lua in seama notele din gimnaziu 50% era un lucru in  dezavantajul tuturor. Intrau foarte multi copii la liceu cu note foarte mici, bazandu-se pe un procent nesemnificativ. Acum s-a schimbat, 75% reprezinta testul national, o importanta colosala”, a declarat presedintele Alma Mater, dupa ce Ministerul Educatiei a publicat datele centralizate privind rezultatele la simularile la evaluarea nationala 2014.

VEZI AICI REZULTATELE LA SIMULARILE EVALUARII NATIONALE 2014

REZULTATE EVALUARE 2014: Anton Hadar a adaugat ca subiectele date la simularile EVALUARILOR NATIONALE nu au fost grele, ci de dificultate medie. In opinia sa, doar cei care nu au invatat nimic vor spune ca subiectele la SIMULARI au fost grele, de fapt acestea fiind similare cu cele date in iunie-iulie la EVALUAREA NATIONALA.

REZULTATE EVALUARE 2014: “Niciodata subiectele de la teste nu difera fata de cele care vor fi date in iunie-iulie. Ele cam sunt asemanatoare. Acum avem o imagine clara fata de nivelul de pregatire al elevilor. Nu au fost subiecte grele, ci medii. Tinerii bine pregatiti vor spune ca au fost subiecte usoare, depinde de unde privesti. Pentru un copil care n-a invatat nimic, sigur ca subiectele vor fi grele. Sa lase la o parte caracterul uneori plictisitor al unei ore sa se uite mai rar la ceas si sa se oicupe de testarea copiilor. Testele fiind date in aceeasi forma, vor deveni din ce in ce mai aproape. Va fi foarte foarte greu pentru unii sa se mobilizeze”, a mai spus Hadar.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014: Ministerul Educaţiei Naţionale a centralizat rezultatele examenelor din cadrul simulării naţionale la clasa a VIII-a. Din totalul celor 187.886 de elevi înscrişi, 177.946 (94,7%) au participat la toate probele. Dintre aceştia, 86.893 (48,8%) au obţinut medii peste 5. Scopul simulării a fost aducerea în atenţia elevilor şi a profesorilor lor a situaţiei reale privind pregătirea înainte de evaluarea naţională din vară.