REZULTATE OPTIMI LIGA CAMPIONILOR: SURPRIZE la LONDRA si LEVERKUSEN

REZULTATE OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Miercuri seara s-au disputat alte doua partide din cadrul partidelor contand pentru mansa tur a optimilor LIGII CAMPIONILOR, in ambele meciuri inregistrandu-se REZULTATE surpriza

REZULTATE OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. ARSENAL LONDRA a fost invinsa, scor 1-3, in partida disputata miercuri seara, pe teren propriu, cu AS MONACO, in prima mansa a OPTIMILOR de FINALA ale LIGII CAMPIONILOR. Vicecampioana Frantei a produs surpriza si a castigat pe Emirates dupa un meci in care ARASENAL LONDRA a trimis primul sut pe spatiul portii abia dupa o ora de joc.

CITESTE SI: LIGA CAMPIONILOR: Incep meciurile din OPTIMILE DE FINALA 

REZULTATE OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Primul gol al partidei a fost marcat de Kondogbia, in minutul 38. Mijlocasul francez a inscris cu un sut de la aproape 30 de metri, deviat de Mertesacker. A doua reusita a monegascilor i-a apartinut lui Berbatov. Atacantul bulgar a marcat in minutul 53 dupa un contraatac purtat de Martial. A urmat reusita londonezilor din primul minut al prelungilor, cand Chamberlain a prins un sut superb de la 20 de metri.Diferenta de doua goluri in favoarea oaspetilor avea sa se refaca peste trei minute, cand Carrasco a punctat la capatul unui contraatac.

REZULTATE OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. ARSENAL LONDRA – AS MONACO 1-3 si gruparea din Principat are acum prima sansa la calificare, in timp ce “tunarii” londonezi trebuie sa faca un meci mare pe Stade Louis II pentru a merge mai departe.

REZULTATE OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. BAYER LEVERKUSEN a obtinut o victorie neasteptata in prima mansa a OPTIMILOR de FINALA din LIGA CAMPIONILOR, scor 1-0, pe teren propriu cu ATLETICO MADRID. Nemtii au fost mult mai prezenti in joc si au dominat teritorial partida, in timp ce spaniolii au venit sa faca un joc pe contraatac.

CITESTE SI: Meciurile din OPTIMILE DE FINALA ale LIGII CAMPIONILOR au fost stabilite 

REZULTATE OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Wendell a ratat prima mare sansa a meciului in minutul 12, pentru ca in minutul 26 Spahici sa zguduie bara cu un sut superb din afara careului. Spre finalul primei parti, ATLETICO MADRID a iesit la joc, iar Griezmann si Tiago s-au lovit de doua interventii excelente ale lui Leno. BAYER LEVERKUSEN a reusit totusi sa deschida scorul in minutul 57, cand Calhanoglu a punctat superb, cu un sut foarte puternic din 12 metri, la care Moya nu a putut interveni. Din minutul 76, ATLETICO MADRID a ramas in inferioritate numerica, Tiago fiind eliminat.

REZULTATE OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. In primele sase meciuri din cadrul OPTIMILOR de FINALA ale LIGII CAMPIONILOR, disputate marti, dar si in urma cu o saptamana, s-au inregistrat urmatoarele REZULTATE:

Paris Saint-Germain  – Chelsea Londra 1-1.
Sahtior Donetk  – Bayern Munchen 0-0.
FC Basel – FC Porto 1-1.
Schalke 04 – Real Madrid 0-2.
Manchester City – FC Barcelona 1-2.
Juventus Torino – Borussia Dortmund 2-1.

Partidele retur sunt programate in intervalul 10-18 martie.