REZULTATE REZIDENTIAT 2013: Repartitia rezidentilor din Iasi a avut loc duminica

REZIDENTIAT 2013: Candidatii care au trecut cu bine de emotiile aflarii rezultatelor la examenul de REZIDENTIAT sustinut in Centrul Universitar din Iasi au fost repartizati, duminica, pe locuri si posturi.

REZIDENTIAT 2013: Astfel, intre orele 09.00 si 15.00, candidatii care au luat concursul de rezidentiat si-au putut alege postul si centrul de pregatire pentru domeniul Farmacie in Aula Magna “George Emil Palade” din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF), intre orele 10.15 si 11.30 pentru domeniul Medicina Dentara, iar de la ora 12:00 pentru domeniul Medicina.

REZIDENTIAT 2013: Candidatii s-au prezentat cu actul de identitate, iar cei care nu au putut fi prezenti au delegat un imputernicit. Candidatii sau imputernicitii acestora care nu au fost prezenti la data, ora si locul fixate pentru alegerea postului sau a locului in specialitate au pierdut drepturile conferite de concurs.

Prezentarea la nivelul directiilor de sanatate publica (rezidentii pe loc) din centrele universitare alese, respectiv la unitatea sanitara care a scos postul la concurs (rezidentii pe post), pentru incheierea contractelor individuale de munca pe durata determinata sau nedeterminata, se va face in perioada 2 – 13 decembrie inclusiv. Contractul individual de munca pe durata determinata sau nedeterminata, dupa caz, se va incheia incepand cu data de 1 ianuarie 2014, cu respectarea prevederilor OG nr.18/2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului. Stagiul de pregatire in specialitate incepe la data de 1 ianuarie.

Repartitia pe clinici de indrumare si coordonatori de rezidentiat se va face la nivelul directiilor de sanatate publica judetene din centrele universitare alese, in ziua de 16 decembrie, incepand cu ora 9:00, cu exceptia centrului universitar Bucuresti pentru care aceasta repartitie se va face in zilele de 16, 17, 18 si respectiv 19 decembrie 2013. Repartitia pe clinici se va face pe baza adeverintei eliberate de unitatea sanitara cu care s-a incheiat contract individual de munca pe durata determinata/nedeterminata.