REZULTATE TITULARIZARE 2013. Ce spune presedintele Alma Mater

rezultate-titularizare-2013

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Jumatate dintre candidatii la examenul de titularizare nu au obtinut nota 7, care sa le asigure titularizarea pe post, insa situatia nu pare mai grava decat in anii trecuti. Cel putin asta crede presedintele Alma Mater, Anton Hadar, care a explicat, la Realitatea TV, ca rezultatele obtinute la titularizare arata clar ca elitele nu vin sa sustina examenul de titularizare si sa obtina un post in invatamant, deoarece prefera sa plece in afara tarii.

REZULTATE TITULARIZARE 2013. “Nu, anul acesta nu este cazul sa ne speriem mai mult decat in anii trecuti. Unul din doi candidati a reusit sa obtina examenul. E drept ca si competitia este mai aspra, subiectele mai dificle, niciodata nu sunt cum am fi dorit, insa nu putem sa ne asteptam la rezultate mai bune. I-am vrea pe cei mai buni, elitele, pe cei care termina in fruntea ierarhiei, numai ca acestia nu vin, prefera sa plece in afara tarii”, a declarat presedintele Alma Mater.

VEZI AICI REZULTATELE LA EXAMENUL DE TITULARIZARE 2013

REZULTATE TITULARIZARE 2013. In opinia lui Anton Hadar, o consecinta a rezultatelor obtinute in acest an ar fi faptul ca elevii vor invata cu profesori suplinitori in continuare si a subliniat ca la examenul de titularizare se prezinta si profesori care activeaza in mediul rural, unde de obicei vin absolventi mai slab pregatiti, situatie care a inclinat balanta.

REZULTATE TITULARIZARE 2013.  “Consecintele sunt ca copiii nostri vor invata cu profesori suplinitori in continuare. Sunt oameni car nu-si gasesc alte servicii si vin in educatie. Dar faptul ca 1 din 2 nu au obtinut titularizare nu e o problema fundamentala. Nici sa-i titularizam pe cei care nu merita. Nu e mai rau decat in anii trecuti. Ne descurcam cu ce putem. La acest examen se prezinta si profesori care activeaza in mediul rural, unde de obicei vin absolventi mai slab pregatiti. Pentru mine o problema este ce se va intampla in mediul rural”, a declarat Anton Hadar.