REZULTATE TITULARIZARE 2013 EDU.RO: Emotii pentru viitorii profesori. NOTE SI REZULTATE PE EDU.RO

rezultate-titularizare-2013

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Rezultatele partiale la examenul de TITULARIZARE 2013 vor fi afisate la avizierele inspectoratelor scolare judetene si a municipiului Bucuresti in data de 5 august. Asadar, emotii pentru candidatii care si-au incercat sansa de a obtine un post de titular. Daca nu vor fi multumiti de rezultatele obtinute, vor putea depune contestatii in 5 si 6 august. Afisarea rezultatelor finale la TITULARIZARE are ca termen data de 8 august.

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Unii profesori nu vor afla ce nota ar fi obtinut daca ar fi sustinut examenul de TITULARIZARE, sesiunea 2013. Si asta pentru ca au dat bir cu fugitii cand au vazut subiectele, ori ca au fost eliminati dupa ce au incercat sa copieze. Asadar, iata, si profesorii isi incearca norocul la copiat, nu doar elevii. Cele mai multe eliminari din examenul de TITULARIZARE au avut in judetele Mehedinti si Constanta. 

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Potrivit unui comunicat de presa transmis Mondo News de Ministerul Educatiei Nationale (MEN), 88,48% este procentul de participare la proba scrisa a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din data de 30 iulie.  

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Inainte ca REZULTATELE la TITULARIZARE 2013 sa fie publicate, MEN a anuntat ca la proba scrisa pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar, desfasurata marti, 30 iulie, in 97 de centre de examen, s-au prezentat 32.374 de candidati (88,48%) dintr-un total de 36.587 de candidate care au obtinut dreptul de a participa. 53 de candidati au fost eliminati din cauza unor tentative de frauda (cei mai multi provin din judetele Mehedinti – 8 si Constanta – 5), iar 7,6% dintre candidati s-au retras din motive personale sau medicale. Candidatii eliminati pentru frauda sau tentativa de frauda nu vor fi repartizati pe posturi didactice/catedre in anul scolar 2013-2014. 

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Lucrarile scrise vor fi evaluate de comisii specializate organizate, pe discipline, la nivel national, in 11 centre de evaluare. Primele rezultate afiseaza luni, 5 august, in fiecare centru de examen. Contestatiile se inregistreaza in perioada 5-6 august la sediile inspectoratelor scolare judetene (luni, 5 august, imediat dupa afisarea rezultatelor, pana la ora 21.00, iar marti, 6 august, intre orele 8.00 si 15.00). Afisarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august.

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Repartizarea candidatilor pe posturile pentru angajare pe perioada nedeterminata va avea loc la nivelul centrelor de concurs, in zilele de 9 si 12 august. Miercuri, 14 august, se va desfasura repartizarea candidatilor pe posturile pentru angajare pe perioada determinata, tot la nivelul centrelor de concurs.

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Reamintim ca pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate in invatamantul preuniversitar, sesiunea 2013, au fost publicate 6.074 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata (3.141 in mediul urban si 2.933 in mediul rural).

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Subiectele si baremele aferente probei scrise la TITULARIZARE au fost publicate pe site-ul http://subiecte2013.edu.ro, la ora 16.00.

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Examenul de titularizare s-a finalizat la ora 14.00, insa multi candidati au iesit mai devreme din sali sau au renuntat sa mai sustina testul dupa ce au vazut subiectele. Candidatii eliminati pierd examenul, dar au dreptul sa participe la titularizarea de anul viitor.

Cei care au iesit din sali mai devreme au declarat ca subiectele i-au avantajat pe cei cu experienta, pentru ca au fost subiecte de creatie, care faceau apel la cunostintele de didactica si metodica

TITULARIZARE 2013: Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 (sapte) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului. Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 (cinci) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului. Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza in sedinte publice organizate de centrele de concurs in zilele de 9 si 12 august 2013, iar repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada determinata, in data de 14 august 2013.

TITULARIZARE 2013: Precizam faptul ca profesorii care au obtinut cel putin media 5 la inspectiile la clasa in profilul postului, in cadrul examenului national de definitivare in invatamant, sesiunea 2013, au avut posibilitatea de a folosi acest rezultat si in cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate in unitatile de invatamant preuniversitar, sesiunea 2013.

TITULARIZARE 2013: Toate actele normative care reglementeaza organizarea si desfasurarea concursului, precum si programele specifice pentru concurs pot fi consultate pe site-ul http://titularizare.edu.ro.