VEZI REZULTATE LA EXAMENUL DE TITULARIZARE 2013

REZULTATE_TITULARIZARE

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Un preot a incercat sa copieze la examenul de TITULARIZARE, sustinut marti, 30 iulie. Culmea este ca si acum doi ani a fost prins pe picior gresit si eliminat din examen. In total, opt cadre didactice din Mehedinti au fost eliminate din examen pentru tentativa de frauda, ceea ce inseamna ca nu vor mai avea dreptul sa sustina examenul de titularizare in sesiunea viitoare si au pierdut si notele din anii anteriori.

VEZI AICI REZULTATELE LA EXAMENUL DE TITULARIZARE 2013 

 

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Unii profesori ar fi incercat sa copieze cu ajutorul telefonului mobil, altii au avut asupra lor documente din care s-ar fi putut inspira, potrivit conducerii Inspectoratului Scolar Judetean Mehedinti.

REZULTATE TITULARIZARE 2013. “Au existat opt cadre didactice care au incercat sa fraudeze examenul. Unii au avut telefonul mobil asupra lor, alte cadre didactice au avut documente din care se puteau inspira”, a declarat inspectorul general adjunct Vica Ungureanu de la ISJ Mehedinti.

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Preotul eliminat din examen a fost prin pe picior gresit si la examenul de acum doi ani. Profesor de religie, parintele cu telefonul mobil in examen, telefon pe care se pare ca avea trecute raspunsuri. Alt profesor avea buzunarele pline de fituici, iar un alt cadru didactic inventase o metoda de inspiratie chiar pe podea.