EDU TITULARIZARE 2013. REZULTATELE AFISATE DE TITULARIZARE.EDU.RO

REZULTATE TITULARIZARE 2013. REPARTIZARE POSTURI TITULARIZARE: Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 (sapte) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului.

Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 (cinci) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului.

REZULTATE TITULARIZARE 2013, EDU.RO: Rezultate slabe la examenul de TITULARIZARE 2013. Peste 52% dintre candidati vor fi doar profesori suplinitori, potrivit datelor publicate de site-ul edu.ro luni, 5 august, atat la centrele de examen, cat si pe pagina online a Ministerului Educatiei dedicata examenului de TITULARIZARE, respectiv pe titularizare.edu.ro. 

REZULTATE TITULARIZARE 2013, EDU.RO: Contestatiile se vor putea depune incepand de astazi si pana maine, la ora 15.00. Afisarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august. Repartizarea profesorilor suplinitori se va face in data de 14 august. 

REZULTATE TITULARIZARE 2013, EDU.RO: Rata de promovare (cel putin nota 5) inregistrata la proba scrisa a concursului pentru ocuparea posturilor didactice vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar, din data de 30 iulie, inainte de solutionarea contestatiilor, este de 79,89%. Au fost evaluate lucrarile a 29.509 de candidati. Dintre acestia, 14.098 de candidati (47,78%) au obtinut note intre 7 si 10, iar 9.476 de candidati (32,11%), note intre 5 si 7. 160 de candidati au obtinut nota 10 (cei mai multi in Bucuresti – 19). 

VEZI AICI REZULTATELE LA EXAMENUL DE TITULARIZARE 2013 

REZULTATE TITULARIZARE 2013, PE EDU.RO: Subiectele si baremele de la examenul scris de TITULARIZARE 2013 au fost publicate online de catre Ministerul Educatiei. La sesiunea 2013 a concursului de ocupare a posturilor didactice, a catedrelor vacante sau rezervate in invatamantul preuniversitar a fost extrasa varianta numarul 2. Aproximativ 36.000 de candidati au sustinut examenul de titularizare. Anul trecut, 49,49% dintre candidati au luat note peste 7, minimul necesar pentru angajarea pe perioada nedeterminata.

REZULTATE TITULARIZARE 2013, PE EDU.RO: Candidatii asteapta cu emotie rezultatele la examenul de TITULARIZARE, pe care l-au sustinut marti, 30 iulie. Pe forumul Ministerului Educatiei, mai multe postari tradeaza nerabdarea cu care asteapta sa afle notele la proba scrisa.

“Anul trecut s-au afisat online la ora 11… poate si luni vom afla la aceeasi ora”, scrie o candidata la examen, in timp un alt cadru didactic a postat urmatorul mesaj: “Si la definitivat s-au afisat anul acesta la 11 pe edu.ro, iar la centre erau colegii nostri care aflau rezultatele de la noi prin telefon….deci speram macar sa fie ca la def!!!!”.

Un candidat din Timis intreaba: “Buna ziua!Am si eu o intrebare: nota care se afiseaza luni este nota de la examenul scris sau este media cu nota de la inspectie?”. Un alt candidat i-a raspuns: “La centrul de concurs se afiseaza si media de repartizare”.

“Eu am o mare nelamurire. Care sunt criteriile dupa care un post este declarat titularizabil pe perioada nedeterminata? Eu am inteles ca, daca directorul considera ca postul nu e viabil pe cel putin 4 ani, atunci da postul la perioada determinata. Dar, exista doua situatii care nu au sens. Prima: postul este eliberat in sedinta publica inaintea concursului national, atunci cand un titular al scolii, titular, deci angajat pe perioada nederminata, ori isi da demisia, ori pleaca la alta scoala. De ce acest post nu apare la titularizabile pe perioada nedeterminata, mai ales in conditiile in care mai sint si alte posturi vacante la aceeasi disciplina in aceeasi scoala? A doua intrebare: daca acum, in vara un astfel de post vacant este considerat neviabil pe mai mult de un an, cum este posibila titularizarea pe acest post a cuiva in timpul anului? Aceste doua cazuri mie imi par cazuri clare de manipulare a posturilor dupa placul directorilor. Si , avand in vedere ca acum , la titularizarea dupa concurs, scoala are mult mai mari sanse sa primeasca un profesor bine pregatit, e clar ca nu e vorba de interesul invatamantului. Si seamana foarte tare a incalcare a drepturilor celor care dau concurs”, scrie un alt condidat la examenul de TITULARZIARE. 

“La modul general este greu sa va raspundem. La declararea posturilor se face o analiza in CA si CP al scolii dupa care se comunica situatia postului catre inspectorat. In primul rand puteti intreba unitatea de invatamant ulterior ISJ”, i-a raspuns ISJ-MS, pe forumul EDU.RO.

Vezi aici toate mesajele candidatilor.

Foto: ziarulunirea.ro