LIGA CAMPIONILOR: Capul de afis al sferturilor de finala se joaca intre Manchester United si Bayern Munchen

Tragere la sorti Europa League - Champions League. Adversare posibile pentru Steaua, Astrasi Petrolul

Tragerea la sorti a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor a avut loc, vineri, la Nyon (Elvetia). Din aceasta faza a celei mai importante competitii din lume la nivel de club, niciuna dintre cele opt formatii calificate nu a avut calitatea de cap de serie, iar protectia de tara nu a mai fost luata in calcul.

Pentru prima oara in istoria competitiei toate cele opt castigatoare ale grupelor au avansat in sferturile de finala. Dintre cele opt calificate, 6 au reusit sa-si treaca in palmares trofeul cel mai ravnit la nivel de club, exceptie facand Atletico Madrid si Paris Saint Germain. Spania are trei reprezentante (Atletico Madrid, FC Barcelona, Real Madrid), Germania doua (Bayern Munchen, Borussia Dortmund), Anglia doua (Chelsea Londra, Manchester United) si Franta una (Paris Saint Germain).

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: Manchester United si Borussia Dortmund, ultimele echipe calificate in sferturile Champions League 

La tragerea la sorti a participat si ambasadorul acestei editii, fostul mare international portughez Luis Figo. Finala va avea loc in ziua de 24 mai la Lisabona pe Estadio Da Luz, fieful celor “vulturilor” de la Benfica.

Iata cum arata tabloul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor care se vor disputa pe 1/2 si 8/9 aprilie:

1. FC Barcelona – Atletico Madrid

2. Real Madrid – Borussia Dortmund

3. Paris Saint Germain – Chelsea Londra

4. Manchester United – Bayern Munchen

Sursa foto: uefa.com