REZULTATELE ANCHETEI in cazul FEMEII care s-a ARUNCAT de pe BLOC ar putea fi facute PUBLICE luni

 RAED ARAFAT a anuntat ca rezultatele anchetei in cazul femeii de 60 de ani care s-a sinucis in centrul Capitalei ar putea fi facute publice cel mai probabil luni, informeaza B1 TV.

In plus, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne a declarat ca vor fi aplicate sanctiuni daca echipele de interventie au dat dovada de neglijenta si au incalcat in mod flagrant procedura. Reactia lui Arafat vine dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a cerut verificari.

CITESTE SI: GABRIEL OPREA: I-am cerut lui RAED ARAFAT sa VERIFICE modul de actiune in cazul FEMEII care s-a ARUNCAT de pe BLOC

Sotul victimei a acuzat autoritatile ca nu au fost in stare in cele 35 de ore pe care femeia le-a petrecut pe acoperisul unei cladiri, sa monteze o saltea pneumatica. Echipele de interventie au adus o saltea pneumatica din Pitesti pentru a salva femeia de 60 de ani, care statea de 35 de ore pe terasa blocului, care la momentul saltului nu era nici macar umflata. Vecinii si rudele victimei se intreaba de ce autoritatile nu au reactionat mai devreme.

CITESTE SI: FEMEIA din CAPITALA care a stat 35 de ORE pe BLOC s-a ARUNCAT IN GOL. EXPLICATII de la ISU Bucuresti. UPDATE

Reprezentantii ISU s-au ferit sa dea declaratii jurnalistilor. insa nu la fel au reactionat cand a fost vorba sa-si promoveze utilajele la parada.

Apropiatii femeii povestesc ca problemele acesteia au inceput acum doi ani, cand fiica ei a murit de cancer, care peste cateva zile, in 10 iunie, fiica victimei ar fi implinit 25 de ani.

Sursa foto www.libertatea.ro