Rezultatele inregistrate luni in Liga I

Astazi s-au disputat ultimele trei partide din cadrul etapei a saptea din Liga I, runda in urma careia FC Botosani a ramas neinvinsa in campionat. 

FC Brasov a remizat, 1-1, pe terenul Ceahlaului, reusind sa plece de la Piatra Neamt cu un punct. Canu a deschis scorul in minutul 53 pentru gazde, reluand cu capul in plasa dupa o lovitura de colt, dar brasovenii au reusit egalarea prin Romeo Surdu care a marcat cu un sut bine plasat la coltul lung 13 minute mai tazriu. Brasovul ocupa dupa acest rezultat locul 15, cu 6 puncte, in timp ce gazdele de la Ceahlaul au strans 12 puncte si se claseaza pe locul 6.

In cel de-al doilea meci al zilei, Viitorul si FC Botosani au remizat la zero la finele unei partide dezamagitoare. Constantenii raman astfel fara victorie in acest sezon, bifand doar al treilea punct dupa sase meciuri jucate si ocupand locul 16, in timp ce FC Botosani continua sa uimeasca Liga I ramanand neinvinsa in campionat. Moldovenii se afla pe podium dupa sapte etape, cu 15 puncte, fiind la egalitate cu liderul Astra si cu Petrolul.

Ultima partida a zilei a adus fata in fata pe FC Vaslui si pe ACS Poli Timisoara, victoria revenind la limita, 1-0, gazdelor. Unicul gol al partidei a fost marcat de fundasul Celeban, acesta marcand din centrarea perfecta a lui Salageanu la 15 minute de la primul fluier al arbitrului, ajungand la cota 3 in actuala editie de campionat. Desi oaspetii de la Timisoara au inceput mai bine partea secunda a jocului, tot vasluienii au fost mai aproape de a marca si de a majora diferenta, Temwanjera reluand cu capul in bara, dupa o ora de joc, centrarea lui Sanmartean. FC Vaslui ocupa locul 7 dupa aceasta victorie, cu 10 puncte, trecand in fata adversarei pe care a invins-o, timisorenii avand tot 10 puncte, dar golaveraj la slab.

Rezultate complete si marcatorii din cele trei partide de luni disputate in Liga I:

Ceahlaul Piatra Neamt – FC Brasov 1-1 (0-0). Au marcat: Gabriel Canu 53 / Romeo Surdu 66
Viitorul – FC Botosani 0-0
FC Vaslui – ACS Poli Timisoara 1-0 (1-0). A marcat: Celeban 15

Sursa foto: prosport.ro