Rezultatele inregistrate vineri in LIGA I, in etapa cu numarul 8

Vineri au fost programate primele trei partide ale etapei a 8-a din Liga I, runda in urma careia Corona Brasov, Universitatea Cluj si Viitorul au ramas fara victorie in campionat.

Sageata Navodari s-a impus in fata celor de la Corona Braşov, scor 1-0, pe teren propriu, obtinand trei puncte importante in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Mera a marcat singurul gol al partidei, reusita venita abia in minutul 83. Corona ramane fara succes in Liga I si dupa aceasta etapa, avand un singur punct in clasament. Sageata a strans 11 puncte cu cele trei obtinute in acest joc.

Gaz Metan a invins intr-un alt meci pe U Cluj cu 2-1, prin golurile marcate de Todea si Al. Munteanu, desi echipa lui Ganea deschisese scorul prin Borza. Mediesenii au acumulat astfel 9 puncte, in timp ce clujenii raman cu doar 2 puncte si ocupa locul 17.

In ultima partida a serii, ACS Poli Timisoara a primit vizita Viitorului lui Hagi, echipa ce ocupa locul 16 inaintea acestei etape, cu doar trei puncte si fara nicio victorie obtinuta. Situatia echipei lui Hagi nu s-a schimbat nici dupa acest meci in privinta numarului de victorii, ci doar in ceea ce priveste punctele, acum avand patru dupa remiza, 0-0, de pe Bega. De cealalta parte, timisorenii, care nu au mai castigat din etapa cu numarul 4, au 11 puncte dupa acest meci.

Rezultatele inregistrate vineri in Liga I:

Sageata Navodari – Corona Brasov 1-0 (0-0) (Mera 83)

Gaz Metan Medias – Universitatea Cluj 2-1 (0-0) (Todea 63, Muntean 67 / Borza 56)

ACS Poli Timisoara – Viitorul 0-0