Rezultatele sondajului intern din PNL referitor la alegerea candidatului pentru PREZIDENTIALE – SURSE

Luni, 21 iulie cu incepere de la ora 15.00, va avea loc DELEGATIA PERMANENTA a Partidului National Liberal (PNL), in cadrul careia se va alege numele candidatului pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE din toamna.

CRIN ANTONESCU si KLAUS IOHANNIS se afla in cursa, votul de maine al membrilor Delegatiei Permanente urmand a fi decisiv. Postul de televiziune Antena 3, citand surse liberale, a dezvaluit faptul ca primarul Sibiului si totodata actualul presedinte al liberalilor, KLAUS IOHANNIS, este favorit in fata fostului presedinte CRIN ANTONESCU cu 70% – 30%.

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU: Negocierile cu PNL ar fi ESUAT daca nu se facea CONCESIA legata de NUMELE formatiunii politice 

Candidatul PNL va fi candidatul dreptei la ALEGERILE PREZIDENTIALE din noiembrie, in ciuda faptului ca  VASILE BLAGA, presedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), a declarat, in numeroase randuri, ca numele candidatului unic al celor doua partide va fi facut public în jurul datei de 3 august, pe baza rezultatului sondajelor interne PNL-PDL în care vor intra candidatul PNL si CATALIN PREDOIU, care nu are nicio sansa.

CITESTE SI: IOHANNIS: CANDIDATUL PNL-PDL pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE se va cunoaste in august 

Sursa foto: realitatea.net