Richard Gere s-a însurat cu o tinerică! Cum arată a treia soție a starului! Foto în articol

Richard Gere (68 de ani), binecunoscut datorită rolului său din celebrul film “Frumuşica”, s-a însurat recent. Aleasa actorului este frumoasa Alejandra Silva, care este cu 33 de ani mai tânără.

Cea de-a treia soţie a starului, Alejandra Silva, este o femeie de afaceri spaniolă în vârstă de 35 de ani. Nu demult s-a anunţat că dei doi se vor căsători în luna mai în SUA. Însă revista spaniolă “Hola!” a anunţat că Gere şi Alejandra au făcut deja cununia civilă în această săptămână.

Ei vor sărbători căsătoria în casa lor din New York la 6 mai. Va fi numai o petrecere în familie. Richard Gere a mai fost căsătorit din 1991 până în 1995 cu fotomodelul Cindy Crawford şi cu fotomodelul Carey Lowell între anii  2002 şi 2016.

Citește și: “JAMES BOND” VA DEVENI TATĂ DIN NOU! DANIEL CRAIG ȘI RACHEL WEISZ AȘTEAPTĂ UN COPIL

Alejandra Silva este fiica unui fost vicepreşedinte de la clubul de fotbal Real Madrid şi a făcut studii la Leweston School din Dorset. Se zvoneşte că ar fi avut o scurtă legătură cu legendarul jucător de fotbal Roberto Carlos. Ea l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în divorţ cu Govind Friedland, fiul magnatului american Robert Friedland. Relaţia actorului cu Alejandra a devenit publică în iunie 2015.

Sursa traducere: click.ro