Ricky Martin face declarații controversate! Ce le spune băieților lui când ei întreabă de ce au doi tați

Cântărețul Ricky Martin a vorbit în cadrul emisiunii TV „The Daily Show’ despre copii săi, gemenii Matteo și Valentino. Acesta a făcut o declarație controversată, care i-a adus multe critici artistului.

Ricky Martin speră ca băieții lui să fie gay

Martin a devenit tatăl gemenilor în anul 2008, afirmând că nașterea lor a fost un moment ce l-a schimbat pentru totdeauna. În același timp, el a spus că speră ca copiii săi să fie gay. „Copiii mei sunt prea mici în acest moment, dar sper să fie gay’, a declarat cântărețul care a subliniat faptul că orientarea lui sexuală l-a făcut să se simtă mai puternic, relatează Eonline.

Citește și: DIVORȚUL ANULUI ÎN ROMÂNIA! DUPĂ TREI ANI DE CĂSNICIE DOUĂ VEDETE DIN SHOWBIZ ÎȘI SPUN ADIO

Ce le spune Ricky Martin băieților lui când ei întreabă de ce au doi tați

Căsătorit recent cu partenerul lui, Jwan Yosef, Ricky Martin are o familie de care este mândru. Dar, evident, nu a fost scutit de întrebările incomode ale copiilor săi. ”Copiii mei mă întreabă de ce au doi tătici, iar eu le spun că fac parte dintr-o familie modernă. Este un sentiment de libertatea foarte frumos…”, a declarat Ricky,

Enrique Martin Morrales, cunoscut sub numele de scenă Ricky Martin, a devenit cunoscut în anii 1990 cu piese precum „Livin la Vida Loca” sau „La copa de la vida”. Cântărețul în vârstă de 46 de ani a vândut peste 60 de milioane de albume în întrega lume și a fost recompensat cu două premii Grammy. El a anunțat că este gay în timpul unei emisiuni din 2010 a cunoscutei realizatoarea TV Oprah Winfrey.

Sursa foto: billboard