„Rihanna de Romania” si-a lansat single-ul „Ard de dor”. VIDEO

Cunoscuta drept cea mai promitatoare descoperire muzicala din showbiz, Yssa lanseaza single-ul „Ard de dor” insotit de un video lyrics.

Productia audio „Ard de dor” a Issei poarta semnatura Lanoy Production, tanara cantareata lucrand pentru acest single cu F.Charm si Matteo. Inzestrata cu o voce senzationala si un chip de papusa, Yssa, pe numele real Isabela Ilie, a fost remarcata inca de mica pentru potentialul enorm de care dispune si a fost descoperita de Crina Mardare si Mihaela Cernea. „Profa’” de canto Crina este in continuare responsabila de pregatirea muzicala a tinerei artiste si tot ea i-a dat Yssei porecla „Rihanna de Romania”.

Yssa nu se afla la primul single, artista avand in trecut melodii semnate Class Music, dar spune ca „Ard de dor” este prima piesa care o defineste. „Cred cu tarie in potentialul piesei pentru ca simt ca ma regasesc in noul sound abordat. A fost o adevarata placere si o experienta extraordinara sa lucrez cu F.Charm si intreaga echipa de profesionisti, de la care am avut multe de invatat.”

Single-ul „Ard de dor” este insotit si de un video lyrics realizat tot de echipa Lanoy Production, iar filmarile s-au intins pe 5 ore, timp in care Yssa s-a distrat de minune cu colegii ei.