RIO AVE-STEAUA: Ros-albastrii au PLECAT spre Portugalia

Delegatia STELEI a plecat miercuri dimineata spre Portugalia, unde va juca joi seara de la ora 22.05 in etapa a patra a fazei grupelor LIGII EUROPA, cu RIO AVE.

Ros-albastrii merg cu avionul pana la Porto, pana la stadionul pe care vor disputa meciul cu lusitanii, in Vila do Conde, fiind doar 29 kilometri.

“Suntem pregatiti si fizic si psihic. In joc e calificarea in primavara europeana. E un meci dificil si aproape decisiv. Suntem increzatori si dupa victoria din derby, dar si dupa cea din Cupa Romaniei, de la Iasi. Suntem angrenati in toate cele patru competitii si ne dorim sa mergem mai departe in toate. Rusescu este o pierdere si dorim ca operatia sa fie un succes, dar avem jucatori care pot sa marcheze. Nu conteaza cine o face, important este sa luam cele trei puncte. O victorie ar conta foarte mult. Ne asteptam la un meci greu in tur, stiam ca e o echipa tanara, ambitioasa. Chiar daca participa in premiera in cupele europene, ei chiar joaca bine.”, a declarat presedintele de onoare al Stelei, HELMUTH DUCKADAM, inainte de plecarea spre Portugalia.

Citeste si: RIO AVE-STEAUA: Polonezul MARCIN BORSKI va arbitra partida din etapa a patra a Ligii Europa

Duckadam considera ca acest meci, dar si urmatorul, din Danemarca, vor decide echipele calificate in primavara UEFA Europa League. “Ne vom uita si la rezultatul meciului de la Kiev. Urmatoarea deplasare o vom avea la Aalborg, cred ca acel meci va fi decisiv. Avem un program greu”, a spus oficialul Stelei.

Citeste si: STEAUA – RIO AVE 2-1 (2-0) / Salvatorul RUSESCU aduce inca trei puncte ros-albastrilor

Legat de ultimele informatii, conform carora mai multi jucatori importanti sunt foarte aproape sa plece din Ghencea, printre care Arlauskis sau Sanmartean, presedintele Stelei a declarat nu are emotii. “Nu ne este teama ca vom pierde vreun jucator. Viata merge mai departe. Anul trecut am pierdut 4 jucatori, au venit altii, echipa merge inainte. Asa se va intampla si din vara viitoare, indiferent cine va pleca sau veni. Oferte scrise nu stiu sa fie pentru vreun jucator.”, a conchis Duckadam.

Sursa foto: digisport.ro