Rita Ora a pozat nud pentru coperta unei reviste din SUA! Foto în articol

Cântăreaţa Rita Ora, în vârstă de 27 de ani, originară din Kosovo, a pozat din nou provocator pentru coperta unei reviste de peste Ocean. Artista a renunţat la inhibiţii şi la haine, iar şedinţa foto a fost una extrem de provocatoare. Fără îmbrăcăminte şi dispusă să răspundă tuturor întrebărilor despre carieră şi ascensiune în industria muzicii, aşa s-a afişat Rita în faţa celor de la Clash Magazine.

Cântăreaţa Rita Ora a devenit cunoscută la nivel mondial după succesul răsunător pe care l-a obţinut în urma lansării melodiei Hot Right Now. Din acel moment, cariera sa a devenit una înfloritoare, iar concertele s-au desfăşurat unul după altul, mii de oameni bucurându-se de prezenţa senzuală şi de vocea puternică a artistei. Nu doar vocea Ritei este una demnă de admiraţe, ci şi trupul lucrat intens la sală, pe care vedeta nu se sfieşte să îl arate ori de câte ori are ocazia. 

Pentru ultima sa şedinţă foto, cea de la publicaţia Clash Magazine, Rita Ora a renunţat la haine şi a pozat nud, acoperindu-şi sânii cu o mână. Singurele accesorii pe care vedeta le-a purtat au fost reprezentate de o pereche de mănuşi de piele decupate. Pentru celelalte poze, apărute în interiorul reviste, Rita a purtat câteva piese vestimentare miniuscule şi foarte strânse pe corp care nu au făcut decât să îi accentueze şi mai mult formele voluptoase. În picioare a purtat fie pantofi cu toc ameţitor fie cizme cu platformă. Întrega sa imagine a fost una rebelă, căci buclele blonde i-au fost lăsate libere, iar ochii i-au fost scoşi în evidenţă cu ajutorul machiajului smokey. 

Sursa foto: clash magazine