RIUF, cel mai mare targ de universitati internationale, vine la Bucuresti. Afla unde poti studia in strainatate

Peste 100 de universitati internationale din Europa, Statele Unite ale Americii si Asia ii asteapta pe elevi, studenti, parinti si profesori in acest weekend la Sala Palatului din Bucuresti in cadrul Targului International de Universitati RIUF.

Pe parcursul celor doua zile, cei 5.000 de vizitatori asteptati vor primi informatii despre programe de studii, taxele de scolarizare, posibilitati de finantare, burse, proces de aplicare, oportunitati de internship.

Totodata, informeaza organizatorii, vizitatorii vor avea acces la prezentari si workshopuri sustinute de reprezentantii universitatilor de top si de consiliere gratuita pentru a aplica la studii in strainatate.

Cine doreste sa vizite targul de la Sala Palatulului trebuie sa se inscrie pe site-ul evenimentului www.riuf.ro.

Citeste si: ADMITERE FACULTATE 2014: EXAMENE SCRISE, DISPARE ADMITEREA PE BAZA DE DOSAR

Aici vor avea ocazia sa ii cunoasca indeaproape pe reprezentanti ai universitatilor Harvard, Stanford, Princeton, University College London si London School of Economics.

In cadrul celor doua zile de targ vizitatorii au ocazia sa participe la 32 de sesiuni de prezentari private si workshopuri sustinute de universitatile invitate.

De asemenea, vor fi oferite si informatii la zi despre diferitele sisteme academice si particularitatile lor, despre facilitatile oferite de universitati pentru studenti (cazare, burse, oportunitati de practica si internshipuri), despre pasii necesari realizarii unei aplicatii la studii in strainatate, dar si despre oportunitatile de angajare dupa absolvire.

Pentru a participa la seminariile sustinute de universitati este necesara inscrierea pe site-ul RIUF. Participarea vizitatorilor la sesiunile private se va face in functie de ordinea inscrierilor, in limita locurilor disponibile.

Targul de universitati RIUF va fi deschis sambata si duminica, de la ora 10,00 pana la ora 17,00.

Sursa foto: adevarul.ro