RIZEA promite ca va repecta Codul de Conduita al PSD dupa suspendarea din functia de presedinte al organizatiei Sector 5

Presedintele suspendat al PSD Sector 5 CRISTIAN RIZEA spune ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru situatia conflictuala din partid din ultimele zile si precizeaza ca va respecta si mentine principiile asumate prin ‘Codul de Etica si Conduita’, informeaza Agerpres.

“Imi asum intreaga responsabilitate pentru greseala de a duce conflictul dincolo de granitele partidului si consider ca dl. LIVIU DRAGNEA — presedintele PSD — si Comitetul Executiv National au luat masurile corecte in circumstantele de fata. De 16 ani am onoarea de a fi membru al PSD, partid pe care il consider ca a doua familie. Totodata, asigur conducerea PSD ca voi respecta si mentine principiile pe care mi le-am asumat prin ‘Codul de Etica si Conduita'”, a declarat RIZEA, potrivit unui comunicat.

CITESTE SI: CExN PSD: FIREA l-a inlocuit pe NEGOITA la sefia PSD Bucuresti! Reactiile celor doi. UPDATE

El a dorit sa-i ureze “mult succes” Ligiei Moldovan, noul presedinte interimar al organizatiei locale a social-democratilor. ”Sunt sigur ca vom continua ca echipa unita sa derulam si sa finalizam proiectele propuse a fi dezvoltate in Sectorul 5″, a adaugat RIZEA.

Comitetul Executiv National al PSD a decis marti suspendarea lui CRISTIAN RIZEA pe o perioada de sase luni, din functia de presedinte al organizatiei PSD sector 5, conducerea interimara fiind preluata Ligia Moldovan. Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a argumentat decizia intre altele prin faptul ca organizatia PSD sector 5 intentionase sa organizeze un miting impotriva unui alt coleg de partid. “Neplacuta starea care a existat in organizatia PSD Bucuresti, in ultimele zile. Neavand de gand sa las sa se perpetueze asa ceva, in conditiile in care PSD-ul are prima sansa la Bucuresti, astazi au fost luate niste decizii si de catre CExN si de unii colegi”, a spus DRAGNEA, care a anuntat si retragerea lui Robert Negoita de la sefia organizatiei PSD Bucuresti.

CITESTE SI: DRAGNEA isi avertizeaza subalternii: Codrin Stefanescu si Cristian Rizea ar putea ramane doar scriitori

 Sursa foto: evz