“ROABA DE CULTURA” revine in parcul Herastrau

“ROABA DE CULTURA” se intoarce sambata pe pajistea Pescarus din parcul Herastrau, pentru al patrulea an consecutiv, a anuntat Asociatia Green Revolution.

Programul zilnic al manifestarii va include activitati diverse, de la spectacol in aer liber, activitati de relaxare, ateliere educative, activitati dedicate copiilor si familiei, sport , filme si concerte.

Citeste si: CONCERTE extraordinare de MUZICA FOLCLORICA, in Parcul Titan

“Pentru al patrulea an consecutiv, reinnoim invitatia transmisa bucurestenilor sau celor care sunt doar in trecere prin oras de a se apropia de natura si de cultura prin «ROABA DE CULTURA», o oaza de liniste si buna dispozitie, loc unde vor descoperi activitati dintre cele mai diverse: muzica, sport, workshop-uri, teatru, fotografie, film. Ii asteptam in numar tot mai mare si speram ca se vor bucura din plin de un festival al culturii in natura, din primavara pana toamna tarziu”, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution

Pentru aceasta editie a evenimentului organizatorii au pregatit seri cu filme de Oscar, concerte in aer liber (jazz, pop, muzica clasica, folk), seri de lectura, ateliere cretive pentru copii si adulti si activitati dedicate copiilor cu dizabilitati, ore de fitness si activitati sportive, show-uri de magie, teatru, concursuri, expozitii de fotografie si performance-uri de arta contemporana.

Citeste si: Spectacole si CURSURI GRATUITE DE DANS, in Parcul Lumea Copiilor

In primul week-end al manifestarii vor avea loc o cursa pentru biciclisti pasionati de limbi straine, proiectii de filme, spectacole de magie pentru copii, demonstratii de pictura pe jucarii urbane, cursuri de bune maniere pentru cei mici, un atelier de castele pentru toata familia si concerte.

Proiectul este dezvoltat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, si se desfasoara in perioada 17 mai – 30 septembrie. Accesul in zona “ROABEI DE CULTURA” este liber si beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit.

Sursa foto: facebook.com