ROBBIE WILLIAMS, LIVE la Bucuresti. VIDEO

ROBBIE WILLIAMS, cel mai cunoscut si asteptat pop-star britanic, va concerta in premiera in Romania pe 17 iulie, in cadrul turneului “Let Me Entertain You Tour”, au anuntat marti printr-un comunicat organizatorii.

Concertul va avea loc in Pieta Constitutiei din Bucuresti si promite sa fie un spectacol exploziv de arta si muzica, in stilul caracteristic artistului, conform sursei citate.

“Let Me Entertain You Tour 2015” este cel de-al 11-lea turneu din cariera artistului si va debuta in luna martie a acestui an, cu un concert in Madrid, Spania. Va continua cu show-uri in premiera, si nu numai, in mai multe tari din Europa si Asia.

Citeste si: Acte de huliganism la concertul Robbie Williams de la Londra! VIDEO

“Concertul de la Bucuresti va fi o calatorie de neuitat prin vasta discografie a lui ROBBIE WILLIAMS, continand cele mai cunoscute hit-uri ale sale: Let Me Entertain You (melodie care da si numele turneului) Feel, Angels etc.”, se spune in comunicat.

Pentru promovarea noii imagini a turneului, ROBBIE WILLIAMS a transmis un mesaj tuturor fanilor, anuntand show-urile deja stabilite.

Biletele pentru concertul din Bucuresti au fost puse in vanzare marti si sunt disponibile prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Citeste si: Robbie Williams: Voi cumpara droguri pentru fiica mea

Concertul din tara noastra este organizat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.

Sursa foto: stereoboard.com