Robert Bucureșteanu, interlopul supranumit Generalu din Târgoviște, a fost reținut

Robert Bucureşteanu, interlopul cunoscut drept Generalu din Târgovişte, a fost reținut de procurori. Liderul clanului care a băgat spaima în rivalii dâmboviţeni a fost mai întai reţinut pentru 24 de ore, notează mditv.ro.

Acesta este  bănuit de comiterea infracţiunilor de şantaj, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.  Potrivit anchetatorilor, în ziua de 23 decembrie, acesta ar fi ameninţat o femeie cu incendierea magazinului unde lucra şi ar fi agresat un bărbat. Bucureşteanu Paul Robert, cunoscut în presă drept Pistolarul sau liderul clanului Generalu, a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorii au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Robert Paul Bucureşteanu a mai fost condamnat în 2013 la patru ani de detenţie pentru distrugere, instigare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi ultraj. Acesta a fost reţinut în urma unor descinderi efectuate de poliţiştii dâmboviţeni la domiciliul său.

Cei care făceau parte din clanul Generalu, dar şi liderul lor erau principalii suspecţi într-o cauză privind  incendierea mai multor autoturisme şi locuinţe din Dâmboviţa.

Sursa foto: realitatea