ROBERT CAZANCIUC: Nu mi s-a cerut DEMISIA in mod oficial. O sa am o discutie cu premierul

Ministrul Justitiei, ROBERT CAZANCIUC, a declarat miercuri ca premierul VICTOR PONTA nu i-a cerut demisia, in mod oficial, dar o sa aiba o discutie cu premierul joi sau vineri si o sa decida ulterior.

“Oficial nu mi s-a cerut o asemenea DEMISIE din partea premierului”, a spus ROBERT CAZANCIUC, care a adaugat ulterior ca “nu am avut o discutie cu premierul, o sa am probabil aceasta discutie astazi sau maine.”

CITESTE SI: PSD schimba ministrul Justitiei. EUGEN NICOLICEA in locul lui ROBERT CAZANCIUC (surse) 

“O sa am o discutie si o sa decid dupa aceea”, a repetat ministrul justitiei, care participa miercuri la sedinta Consiliului Suprem al Magistraturii (CSM).

Senatorul social-democrat Daniel Savu a declarat luni seara, la Antena 3, ca in sedinta conducerii PSD de astazi i-a cerut premierului Victor Ponta inlocuirea din functie a ministrului Justitiei, ROBERT CAZANCIUC, din cauza prestatiei slabe a acestuia din ultima vreme. Potrivit lui Savu, VICTOR PONTA a spus ca nu il schimba pe ROBERT CAZANCIUC acum, il mai tine o saptamana.

CITESTE SI: VESTE PROASTA pentru CAZANCIUC: VICTOR PONTA nu-l mai vrea sa sefia Ministerului JUSTITIEI 

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat luni seara, la TVR1, ca ministrul Justitiei, ROBERT CAZANCIUC, ar trebui sa-si dea demisia din functie pentru comunicatul prin care le atrage atentia liberalilor ca risca sanctiuni penale in cazul unor “manifestari politice ilegale”.

Sursa foto: jurnalul.ro