ROBERT CAZANCIUC: VICTOR PONTA nu are niciun motiv sa isi dea DEMISIA

Ministrul Justitiei, ROBERT CAZANCIUC, a declarat miercuri, ca, din punctul sau de vedere, premierul VICTOR PONTA nu are motive sa isi dea DEMISIA.

“Nu am vorbit cu premierul VICTOR PONTA astazi. Asa cum v-am spus ultima data, am vorbit acum cateva zile. Am vazut pe fluxurile de stiri ca s-a intors la Guvern astazi. Nu pot decat sa ma bucur de acest lucru”, a declarat miercuri ROBERT CAZANCIUC, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

CITESTE SI: VICTOR PONTA s-a intors in tara! Premierul i-a trimis o solicitare presedintelui IOHANNIS. UPDATE

Intrebat despre faptul ca in spatiul public se discuta despre o eventuala demisie a premierului, ROBERT CAZANCIUC a replicat: “Cum v-am mai spus, din punctul meu de vedere, cred ca premierul VICTOR PONTA nu are motive sa isi dea DEMISIA”.

VICTOR PONTA este URMARIT PENAL in dosarul Turceni — Rovinari pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani, in calitate de avocat, (reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat “Ponta Victor-Viorel”).

CITESTE SI: VICTOR PONTA DEMISIONEAZA! IOHANNIS mai are o varianta inafara de CATALIN PREDOIU 

Premierul VICTOR PONTA a ajuns miercuri la Palatul Victoria, el intorcandu-se din Turcia unde, pe 16 iunie, a fost operat la un genunchi. In perioada in care a lipsit din tara, atributiile premierului au fost exercitate de vicepremierul GABRIEL OPREA, ministru al Afacerilor Interne.

Sursa foto: jurnalul.ro