DRAMATIC! Multiplu campion la box si bodyguard pentru un fost premier roman, UCIS in Spania

Doliu in lumea boxului. Robert Danceanu, multiplu campion la box, a fost ucis in bataie in Spania de campionul mondial la box Moises Ruibal, intr-un club din Tenerife, scriu cei de la Cancan.

Robert Danceanu avea 39 de ani si a lucrat ca bodyguard pentru fostul premier Petre Roman, dar si pentru copiii fostului tenismen Ilie Nastase.

Robert Danceanu, unul dintre cei mai apreciati pugilisti romani de la inceputul anilor ’90, a fost multiplu campion la box.

Citeste si: ROMANUL CRISTIAN CIOCAN BOXEAZA ALATURI DE VLADIMIR KLITSCHKO

“Tragedia a avut loc in acest weekend, intr-un local din Tenerefie, unde Robert si-a vazut fratele intr-o incaierare cu Moises si a incercat sa-i desparta, pentru ca el era un tip foarte pasnic. Nervos ca s-a bagat, spaniolul i-a dat un pumn american in plina fata, avea tinte pe maini, si l-a pus la pamant dintr-o lovitura”, a povestit un prieten de-a lui Robert, conform cancan.ro.

Robert Danceanu a fost dus de urgenta la un spital, unde medicii l-au resuscitat, insa din pacate viata nu i-a putut fi salvata si dupa cateva ore a murit. La scurt timp, Moises Ruibal a fost retinut de politisti.

Citeste si: LUCIAN BUTE VA AVEA CEL MAI BUN ANTRENOR DIN BOXUL MONDIAL

Trupul neinsufletit a lui Robert Danceanu urmeaza sa fie adus in Mangalia, acolo de unde era originar. La funeralii sunt asteptati sute de sportivi din tara care il vor conduce pe ultimul drum.

Foto: Cancan