Robert de Niro și Danny DeVito, îndemn pentru locuitorii din New York! Video

Danny DeVito și Robert De Niro, două legende ale Hollywood-ului, și-au unit forțele cu guvernatorul Cuomo și îi îndeamnă pe locuitorii New York-ului să stea acasă pentru a împiedica răspândirea coronavirusului.

Danny DeVito (75 ani) și Robert De Niro (76 ani) s-au filmat în timp ce îi sfătuiesc pe new-yorkezi să practice distanțarea socială pentru a se proteja pe ei și restul societății. Guvernatorul Andrew Cuomo a făcut apoi publice aceste video-uri la conferința de presă de luni. ‘Salut, sunt Robert De Niro. Toți trebuie să stăm acasă ‘, și-a început actorul din New York mesajul. ‘Trebuie să oprim răspândirea virusului și putea face asta doar împreună. Nu doar pentru a ne proteja pe noi, dar pentru a-i proteja și pe ceilalți și pe toți oamenii în vârstă pe care îi iubim ‘ a continuat el, în timp ce era filmat în casa sa. Vă rog – Sunt cu ochii pe voi!’, a spus, la final, zâmbind și făcând referire la o replică celebră din comedia “Meet the Parents”.

La rândul său, DeVito le-a cerut și el celor din New York să stea acasă. ‘Bună tuturor, sunt Danny DeVito. Vă rog din toată inima să stați acasă. Toată lumea. Există acest virus, această pandemie și știți cei tineri care iau virusul îl pot transmite celor în vârstă și apoi se întâmplă să dispari. Stați acasă și nu răspândiți virusul. Uitați-vă la televizor, de ce nu!’. Și alte celebrități, Ben Stiller, LaLa Anthony și Alec Baldwin, au colaborat cu guvernatorul Cuomo pentru a transmite astfel de mesaje.

Sursa video: youtube