Robert Negoita, despre strangerea de semnaturi pentru demiterea sa prin referendum: De ce sa-mi dau demisia, m-am tinut de cuvant

Robert Negoita

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a comentat joi, la sedinta de Consiliu Local, demersul de strangere de semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a sa din functie. Negoita a declarat, potrivit hotnews.ro, ca in spatele acestui demers se afla de fapt “un partid proaspat infiintat”, si nu de cetatenii din sector si a subliniat ca nu are motive sa-si dea demisia.

“Tocmai s-a infiintat un partid si cred ca el initiaza astfel de lucruri. Ei spun ca taxa 0 la gunoi a fost crescuta cu 60%. La noi este taxa 0 la gunoi. De cand sunt eu primar, locuitorii din sectorul 3 nu mai platesc taxa la gunoi. De ce sa imi dau demisia daca m-am tinut de cuvant. La reabilitare termica nicio primarie din tara asta nu a reabilitat mai multe blocuri decat noi, de cand am devenit primar. Trebuie sa veniti sa vedeti ce scoli am facut noi in sector, gradinite, crese, parcuri. De ce sa imi dau demisia? Eu vreau sa continui sa fac lucruri bune pe acest mandat”, a declarat Robert Negoita.

Robert Negoita a vorbit si despre acuzatia de betonare a sectorului. “Pe bulevardul Unirii dupa reabilitare avem mai mult spatiu verde acum decat inainte”, a spus Negoita.

Mondo News iti recomanda si: Referendum pentru demiterea lui Robert Negoita, primarul Sectorului 3. Vezi motivele

Consilierii PDL din Consiliul Local sector 3 au declarat ca nu au nicio legatura cu demersul cetatenilor, dar ca ii vor sprijini in strangerea de semnaturi, mai noteaza sursa citata.

“Noi salutam aceasta initiativa si o incurajam. Este foarte bine ca vine din partea societatii civile, a cetatenilor, pentru a nu ne acuza d-voastra ca politizam actul administrativ. Declaram public ca vom sprijini cu toate fortele acest demers de strangere de semnaturi”, a declarat Inocentiu Voinea, consilier PDL.

Amintim ca mai multi cetateni din Sectorul 3 au demarat o campanie de strangere de semnaturi prin care cer demiterea primarului, Robert Negoita, prin referendum. Ei au creat pe Facebook un o pagina pentru strangerea de semnaturi.