ROBERT NEGOITA nu va candida la Primaria Capitalei. Edilul isi doreste inca un mandat la Sectorul 3

Robert Negoita

ROBERT NEGOITA, primarul Sectorului 3 si presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti, a anuntat, pe pagina sa de Facebook ,ca nu are de gand sa se inscrie in lupta pentru Primaria Capitalei, informeaza B1 TV.

Acesta a precizat ca prefera sa ramana alaturi de cetatenii Sectorului 3 pentru a-si respecta toate angajamenele luate in vara lui 2012 in fata acestora.

“Avand in vedere ca Sectorul 3 este cel mai mare “oras” din Romania, dupa Capitala, procesul de anvelopare a tuturor blocurilor nu putea fi finalizat intr-un singur mandat. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care imi doresc sa merg mai departe. In plus, mi-am propus sa termiaam amplul proces de transformare al scolilor care, pe langa modernizare si digitalizare , mai trebuie sa fie dotate si cu facilitati de utima generatie pentru activitati sportive.

CITESTE SI: SONDAJ AVANGARDE: Pe cine vor bucurestenii PRIMAR GENERAL in locul lui SORIN OPRESCU

Am promis ca administratia locala va fi reformata, la standarde germane, dar mai sunt de perfectionat si multe alte lucruri, pentru a ajunge sa traim in cel mai Verde, Inteligent si European oras din Romania – Sectorul 3. Am investit foarte mult timp si efort in activitatea de primar de sector, iar oamenii stiu acest lucru. Doresc sa-mi respect toate angajamenele pe care mi le-am luat in fata cetatenilor Sectorului 3″, a anuntat edilul pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: SOC! PIEDONE VA CANDIDA LA PRIMARIA CAPITALEI DIN PARTEA UNPR. REACTII PIEDONE, GABRIEL OPREA. UPDATE

 Sursa foto: gandul