Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, amendat după escapada de Paște din parcul IOR

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, a fost amendat luni după escapada făcută cu iubita sa ieri, în prima zi de Paște, din parcul bucureștean IOR.

Chiar dacă a prezentat niște scuze penibile, edilul PSD nu a putut evita amenda pe care i-au aplicat-o polițiștii care s-au sesizat din oficiu după ce un cetățean a postat un filmuleț în care Negoiță și iubita sa se plimbau cu bicicleta pe aleile goale ale parcului IOR.

Atât Robert Negoiță cât și iubita sa au fost amendați de oamenii legii cu câte zece mii de lei. „Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele două persoane au fost sancționate contravențional, pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare”, se arată în comunicatul remis presei de Poliția Capitalei.

Imediat după aflarea sancțiunii pecuniare, Robert Negoiță a declarat că, deși nu a vrut să încalce prevederile Ordonanțelor Militare, își asumă întreaga vină și va suporta toate consecințele. În plus primarul PSD al Sectorului 3 a precizat că a fost mai mult decât neinspirat atunci când a luat-o cu el pe iubita sa aceasta fiind ”o idee nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul”.

Sursa foto: facebook