ROBERT NEGOITA si-a prezentat BILANTUL primilor doi ani de mandat

Robert Negoita

Primarul Sectorului 3, ROBERT NEGOITA, si-a prezentat duminica BILANTUL, ocazie cu care a declarat ca, in cei doi ani ai mandatului sau, au fost reabilitate termic 300 de blocuri, fiind inregistrat totodata, cel mai mare numar de proiecte de reabilitare termica din fonduri UE, pentru cladiri de locuinte, din tara.

“Sectorul 3 a cunoscut o escaladare a tot ce insemnat reabilitare urbana, escaladare in sensul ca a facut un salt enorm, de pe ultimul loc la reabilitare termica am ajuns pe locul doi si ne batem pentru locul intâi, si asta doar in doi ani. Este vorba despre 300 de blocuri reabilitate termin si nu orice fel de blocuri, ci 300 de blocuri mari”, a spus primarul ROBERT NEGOITA, duminica, la prezentarea BILANTULUI celor doi ani de mandat.

Citeste si: TRENULET si GLOB PAMANTESC ROTATIV, in parcul Titan

Negoita a adaugat ca, din cunostintele sale, la nivelul Sectorului 3, au fost facute cele mai multe proiecte europene de reabilitare termica comparativ cu intreaga tara.

Primarul Sectorului 3 a mai spus ca sectorul pe care il conduce este printre putinele din tara in care nu se achita taxa de gunoi.

“In Sectorul 3 este o diferenta foarte mare intre ce era acum doi, trei ani si ceea ce este acum. (…) Azi, Sectorul 3 este unul dintre putinele locuri din tara unde taxa de gunoi este zero. S-au economisit peste 20 de milioane de euro, bani pe care cetatenii din Sectorul 3 nu ii mai platesc. In fiecare luna, cetatenii ii economisesc. Este nu doar economie de bani, ci si un mod mai eficient de a face curatenie”, a mai spus ROBERT NEGOITA, la prezentarea BILANTULUI.

Citeste si: “CLUBUL SENIORILOR” din Sectorul 3 a fost redeschis

Edilul a adaugat ca, in cei doi ani de mandat, peste 8.000 de copaci au fost plantati, iar pe bulevardul Unirii, care este in curs de reamenajare, exista 4.000 de metri patrati de spatii verzi.

ROBERT NEGOITA a prezent, duminica, BILANTUL celor doi ani de mandat la conducerea Primariei Sectorului 3, in cadrul unei festivitati care a avut loc Scoala Gimnaziala de Arte numarul 5.

Sursa foto: facebook.com