Robert Negoiță spune adevărul despre Gabriel Mutu: ”Un traseist care îl idolatrizează pe Liviu Dragnea!”

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, s-a lepădat curând de PSD și a început să dea din casă. Negoiță i-a dat o replică tranșantă lui Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, după ce acesta din urmă i-a atras atenția că PSD l-a promovat și că nu este bine că părăsește partidul social democrat.

Într-un interviu acordat, marți, la DCNews, Robert Negoiță i-a transmis omologului său de la Sectorul 6 că nu primește lecții de la un traseist politic care îl idolatrizează pe Liviu Dragnea.

”Gabriel Mutu, de la sectorul 6, spunea despre mine că nu e bine că plec din PSD, că PSD este cel care m-a promovat. Nu primesc lecţii de la un traseist. El a venit din PDL în PSD. Nu vreau să comentez activitatea lui ca primar, dar vreau să spun că totuşi ne-au separat foarte multe aspecte.

Eu când îmi exprimam nemulţumirile referitor la felul în care conducea Liviu Dragnea, el spunea în şedinţe de partid că îl idolatrizează pe Liviu Dragnea. E clar că ne diferenţiază fundamental anumite viziuni”, a declarat Robert Negoiţă în exclusivitate pentru sursa citată.

Reamintim că Gabriel Mutu a fost membru în PDL și PNL înainte de a se înscrie la PSD.

Sursa foto: facebook