ROBERT si DENIS BECSENESCU fac haos peste OCEAN! Ce au facut printisorii transporturilor in Beverly Hills

“Printisorii transporturilor” Robert si Denis Becsenescu, fiii lui Dumitru Becsenescu (foto), unul dintre “Regii transporturilor” din Romania, au speriat Beverly Hills-ul!

Fiii milionarului Dumitru Becsenescu si-au parcat super-masinile, in fenta, chiar pe celebra Rodeo Drive, una dintre cele mai scumpe strazi din lume, acolo unde se afla unele dintre cele mai exclusiviste magazine, informeaza jurnalistii de la Can-Can.

“De la fratii Becsenescu, cu dragoste”, a scris Robert Becsenescu pe Facebook, publicand fotografia cu aroganta respectiva pe contul lui si dandu-i tag si fratelui sau, Denis. Pe Rodeo Drive se afla si cel mai scump magazin din lume, House of Bijan, caruia i-au trecut pragul, de-a lungul timpului, cei mai puternici lideri ai lumii: Barack Obama, Vladimir Putin, Tony Blair sau Benjamin Netanyahu! Daca Obama si Blair nu mai sunt la putere, Putin si Netanyahu conduc in continuare tarile lor, primul fiind presedinte, iar celalalt premier al Israelului.

Ei bine, pe aceasta ilustra strada, Robert si Denis Becsenescu si-au aliniat super-bolizii ca la expozitie. Fratele cel mare, Robert, conduce un Ford Mustang GT de circa 30.000 de euro, in timp ce fratele sau mai mic s-a ales cu un bolid si mai scump: Corvette C7, model 2017, de peste 100.000 de euro! Varianta cea mai ieftina a super-masinii de curse pe care o conduce Denis Becsenescu, second-hand, costa 75.000 de euro, dar cu siguranta ca tatal sau, cunoscutul milionar Dumitru Becsenescu, nu i-a luat fiului sau cel mai ieftin model.

Atat Robert, cat si Denis studiaza in strainatate. Robert invata economia politica la Universitatea Berkeley, in timp ce Denis studiaza la un renumit colegiu din Elvetia, Aiglon. Spre deosebire de fratele lui Robert, care face furori pe retelele de socializare cu luxul pe care il afiseaza, Denis, fiul mai mic al lui Dumitru Becsenescu, se mentine mai “low profile” pe Facebook.

Milionarul Dumitru Becsenescu a fost deputat in Parlamentul Romaniei

Afaceristul valcean Dumitru Becsenescu, proprietarul grupului de firme Antares, a fost deputat in Parlamentul Romaniei intre 2004 si 2008. Becsenescu a preferat, ulterior, sa se concentreze pe afaceri, el fiind in perioada in care era deputat unul dintre cei mai bogati parlamentari romani.

Dumitru Becsenescu a intrat in afaceri in 1993, activand in transportul de persoane, imobiliare si comert cu combustibili. In Topul Forbes 500 miliardari, editia 2011, Dumitru Becsenescu figura cu o avere de 24-25 de milioane de euro. “Criza m-a determinat sa iau niste decizii dure. A trebuit sa inchid transportul feroviar (n.r. – firma Classfer). Mai mult, pentru ca eram si constructor, am inchis divizia de dezvoltare. Dar am avut noroc deoarece criza nu m-a prins cu proiecte in derulare. Altfel, cu siguranta as fi pierdut bani”, declara Dumitru Becsenescu intr-un interviu acordat pentru revista Capital legat de perioada de criza economica.

Iesit din politica, Dumitru Becsenescu marturisea ca nu mai vrea sa revina vreodata in acest domeniu. “Nu mai sunt si nici nu voi mai fi vreodata implicat politic. Ca orice om, am simpatiile mele politice, pe care nu mi le exprim. In orice caz, ma tin cat mai departe de mediul politic. Mi s-a propus de foarte multe ori sa revin in politica si am declinat de fiecare data. Categoric, pana la momentul pensionarii mele, nu voi face politica. Nu voi face pentru ca am avut o mare deceptie si nu mai vreau acest lucru. Politica nu m-a ajutat deloc in afaceri, dimpotriva, mi-a adus mult rau in afaceri”, declara Dumitru Becsenescu.

In afara de cei doi fii, Robert si Denis, Dumitru Becsenescu mai are o fiica, Antonia.

Sursa text: cancan.ro