ROBERT TURCESCU a facut primele declaratii dupa ce a recunoscut ca este OFITER ACOPERIT

La distanta de cateva zile dupa ce a dezvaluit ca este ofiter sub acoperire, jurnalistul ROBERT TURCESCU a facut o serie de declaratii in legatura cu acest subiect, declaratii prezentate in exclusivitate de postul Romania Tv.

”Ca sa nu ne complicam in declaratii eu spun doar atat: ceea ce am avut de spus si de arata, am spus. Nu sunt eu cel mai in masura sa judece. De acum inainte la mine este responsabilitatea judecarii acestui lucru. Tot ceea ce imi doresc este sa fie judecatori drepti si eu sa spun ceea ce stiu. In momentul de fata atat eu, Robert Turcescu, va spun inca o data: as vrea sa ajung in fata unui judecator drept. Nu eu sunt cel care trebuie sa decida.

CITESTE SI: CAZUL TURCESCU: Comisia de Aparare din Senat nu a intrunit cvorumul necesar pentru a decide daca il audiaza pe Dusa 

M-ati gasit acasa, nu fug de nimeni. Nu vreau sa comentez. E nevoie de judecatori drepti. In ce masura se va intampla, numai Dumnezeu stie. Sunt cele mai fericite zile din viata mea, daca nu iau in calcul nasterea copiilor mei. Ma simt impacat, nu fug, dar nu am ce sa spun mai mult. Judecatori drepti.

Nu m-am uitat la televizor zilele acestea. As vrea sa exista judecatori drepti. Nu am ce sa spun mai mult de atat. Nu vreau sa ma justific in fata opiniei publice in momentul de fata. Eu nu ma judec in momentul de fata pe mine. Daca si tie ti se pare ca Robert Turcescu a afectat viata altor oameni, inseamna ca e punctul tau de vedere”, a spus Robert Turcescu la Romania TV.

CITESTE SI: INFORMATIE EXPLOZIVA in cazul lui ROBERT TURCESCU. NOI DEZVALUIRI, facute de jurnalist in perioada imediat urmatoare 

”Spun inca o data, ceea ce detin si ceea ce am pe blog daca cineva vrea sa le vada in original, din cei care au dreptul sa le vada, poate sa le vada. Ceea ce spun in fata unui judecator sub juramant este important. Explicatiile pe care trebuie sa le dau, le voi da in fata unui judecator”, a mai precizat Turcescu.

Sursa foto: romania tv