ROBERT TURCESCU anunta care va fi urmatorul primar cu “greutate” care va fi “saltat” de procurorii DNA

Intr-un scurt interviu pentru Evenimentul Zilei, jurnalistul ROBERT TURCESCU a declarat ca nu stia ca cel care va fi retinut de DNA va fi SORIN OPRESCU si a explicat de ce este de parere ca  pe lista primarilor cu „greutate” care urmeaza sa fie „saltati” de procurorii anticoruptie se afla primarul sectorului 2, NECULAI ONTANU.

 „EVZ: Acum cateva zile ai avertizat ca DNA-ul va prinde un „peste mare”. Stiai ca va fi primarul SORIN OPRESCU?

ROBERT TURCESCU: Nu. Nu stiam nume, dar nici nu cred ca navodul cu pesti mari ai DNA-ului a fost umplut. Cand spun nume, le spun.

Ce informatii aveai la acel moment?

CITESTE SI: SECRET DE CE S-AU INTALNIT TURCESCU SI BASESCU LA UN RESTAURANT DIN CAPITALA

Iti raspund tot cu o intrebare: tu, ca jurnalist, iti dezvalui sursele sau natura informatiilor?

De ce ai scris, astazi, pe pagina ta de Facebook ca urmeaza NECULAI ONTANU?

ROBERT TURCESCU: Este o deductie logica. Ne uitam cati fosti sau actuali primari au fost arestati sau sunt condamnati. Pun o intrebare: cum va puteti inchipui ca intr-un sector in care s-au intamplat cele mai mari potlogarii cu titluri de proprietate, unde sunt dosare in lucru, nu vor ajunge procurorii? Este o chestiune de timp. Tic, tac, tic, tac.”

In urma cu cateva zile, jurnalistul ROBERT TURCESCU a scris pe pagina sa de Facebook o postare care a tulburat destul de mult apele politicii romanesti: „Am primit o informatie cum ca in prima saptamana din septembrie va fi arestat cel mai mare „peste” de pana acum. Tic-tac?”

CITESTE SI: RAZBOI INTRE TURCESCU SI BANCIU! TURCESCU: MA GANDESC SA-L DAU IN JUDECATA

Sursa foto: jurnalul