ROBERT TURCESCU, despre cererea depusa de Ilie Nastase si Madalin Voicu la Parchet: Au actionat judecand gresit. VIDEO

Jurnalistul Robert Turcescu a vorbit vineri dupa-amiaza, in exclusivitate pentru postul B1 TV, despre cererea depusa de Ilie Nastase si Madalin Voicu la Parchetul General prin care au solicitat lamuriri in cazul sau, afirmand ca cei doi au actionat gresit.

„Daca au considerat ca asa trebuie sa procedeze, probabil ca e gandul lor si asa trebuie sa procedeze. Au actionat judecand gresit. Daca ei judeca in felul acesta, eu ma supun in momentul de fata unei judecati a oricarei instante sau autoritati din Romania care vrea sa ma intrebe ceva. In ce priveste autoritatile, daca voi fi chemat sa vorbesc sub juramant despre lucrurile pe care le-am spus, voi face acest lucru”, a declarat Robert Turcescu.

Mondo News iti recomanda si: ILIE NASTASE SI MADALIN VOICU AU DEPUS O SESIZARE IN CAZUL TURCESCU

Amintim ca senatorul PC Ilie Nastase si deputatul PSD Madalin Voicu au depus, vineri, la Parchetul General, o sesizare pe numele jurnalistului Robert Turcescu. Ilie Nastase a venit la Parchet cu propriul livret militar si a sesizat diferente intre livretul sau si cel prezentat de Robert Turcescu. Nastase a afirmat ca pe baza documentelor prezentate, Robert Turcescu nu putea fi militar.

Ilie Nastase, care este general in rezerva, dar si senator al Partidului Conservator (PC), a anuntat inca de joi ca va depune o plangere la Parchetul General impotriva fostului jurnalist, care a recunoscut ca a fost ofiter acoperit.

Mondo News iti recomanda si: BOMBA! EL ESTE OFITERUL ACOPERIT DESPRE CARE VORBESTE TRAIAN BASESCU. DEZVALUIREA A FOST FACUTA DE OPOZITIE

Foto-Video: B1 TV