Robert Turcescu se implica in ALEGERI si face un anunt SURPRINZATOR

Fostul jurnalist ROBERT TURCESCU, autodenuntat ca fiind ofiter acoperit, nu poate sta deoparte de alegerile prezidentiale si face un anunt surprinzator.

Mai concret, TURCESCU vrea sa joace din nou rolul moderatorului intre cei doi candidati pentru fotoliul de la Cotroceni, exact cum a facut in 2009, atunci cand a moderat dezbaterea dintre Mircea Geoana si Traian Basescu.

Citeste si: IOHANNIS A DEZVALUIT LOCATIA IN CARE AR VREA SA AIBA LOC DEZBATEREA ELECTORALA CU PONTA

“Ii provoc pe VICTOR PONTA si pe KLAUS IOHANNIS la o confruntare televizata. O dezbatere 100% despre Romania si viitorul ei! Cu teme agreate de cei doi, cu reguli clare. Ca sa stim cu cine votam, ca sa intelegem viitorul nostru, al tuturor! Deci?”, a scris ROBERT TURCESCU pe pagina sa de Facebook, noteaza obiectiv.info.

Recent, VICTOR PONTA l-a invitat pe KLAUS IOHANNIS la emisiunile televizate la care va participa, luni, marti, miercuri si joi, la B1, Realitatea TV, Romania TV si Antena 3. Succesiunea de dezbateri, in varianta Ponta, este considerata de candidatul ACL o adevarata capcana, intrucat prima ar fi urmat sa aiba loc la Romania TV si ultima la Antena 3, televiziuni considerate foarte apropiate de actualul premier. KLAUS IOHANNIS a notat in dreptul lui VICTOR PONTA “aceeasi atitudine aroganta cu care ne-a obisnuit”.

Citeste si: BOMBA IN TELEVIZIUNE! ROBERT TURCESCU DA LOVITURA ACOLO UNDE NIMENI NU SE ASTEPTA

Liderul Partidului National Liberal (PNL) a declarat ca i s-ar parea normal ca “duelul” electoral dintre el si premier sa se desfasoare la sediul Universitatii de Vest din Timisoara, o locatie mai mult decat nimerita pentru o astfel de intalnire mai ales datorita faptului ca in acest an se aniverseaza 25 de ani de la Revolutie, iar orasul de pe Bega este urbea din care au inceput evenimentele.

Sursa foto: romaniatv.net