ROBERT TURCESCU ii prevesteste lui GABRIEL OPREA un…..DOSAR PENAL

Robert Turcescu a facut o noua previziune sumbra pentru presedintele UNPR Gabriel Oprea. Jurnalistul de investigatii a publicat aceasta previziune pe pagina sa de Facebook sub titlul: „Deci, domnul Gheneral…”

ROBERT TURCESCU sugereaza ca GABRIEL OPREA (denumt „jolly-jokerul politicii nationale”) ar fi tot mai aproape de un DOSAR PENAL, amintind, in acest sens, de presupusul plagiat, de un eventual scandal imobiliar, de „minciunile din CV”, precum si despre problemele penale ale unor rude ale demnitarului.

CITESTE SI: ROBERT TURCESCU ANUNTA CARE VA FI URMATORUL PRIMAR CU “GREUTATE” CARE VA FI “SALTAT” DE PROCURORII DNA

„Ar trebui sa admitem cu totii un adevar simplu: geaba se chinuie DNA, americanii, olandezii, luna rosie sau zodiacul chinezesc sa faca ordine in politica romaneasca, atita vreme cit unul ca GABRIEL OPREA a ajuns sa faca pe jolly-jokerul politicii nationale nu vad nici o sansa de schimbare profunda si reala. De acest adevar simplu incep sa se convinga tot mai multi. Din tara si, mai ales, din afara ei. Le-a luat ceva timp, e adevarat, dar Marioara din Casimcea, fratele Daniel din 13 Septembrie, blocul neterminat de unde a inceput drumul spre marea avere imobiliara, plagiatele, impostura academica, minciunile din CV si multe, multe altele, ies la iveala.

De fapt, se aduna in fiecare zi teancuri-teancuri de documente, fotografii si…declaratii de martori. Unii s-au luat deja cu miinile de cap cind au vazut pe cine au sustinut. Ei zic ca n-au stiut, eu nu-i cred, dar nici nu mai conteaza. E bine ca acum s-au convins: Oprea si sistemul pe care l-a creat nu au legatura cu Romania viitorului. E doar o suma de complicitati si fraude pe diverse paliere care trebuie sa inceteze. Deci, domnul Gheneral, a sosit timpul acela de care v-ati temut cel mai mult, cind ar trebui sa va fie clar pina si ‘mneavoastra ca trecutul nu se prescrie”, a scris ROBERT TURCESCU pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: SECRET DE CE S-AU INTALNIT TURCESCU SI BASESCU LA UN RESTAURANT DIN CAPITALA

Sursa foto: realitatea